J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #1 Selamlar arkadaşlar bilgisayarımda en ufak virüs yok fakat yine de çok yavaş. Donuyor, takılıyor kasıyor vb. bilgisayarımı hızlandırabileceğim bir program bir yöntem var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Kasım 2020
Selamlar arkadaşlar bilgisayarımda en ufak virüs yok fakat yine de çok yavaş. Donuyor, takılıyor kasıyor vb. bilgisayarımı hızlandırabileceğim bir program bir yöntem var mı?
Soul Exploiter Hectopat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 674 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #11 Sorun değil. 30-35 saniye fazla uzun bir değer değil ama işletim sisteminizi de yazar mısınız? Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklı bir şey. Artı 0 Eksi
Sorun değil. 30-35 saniye fazla uzun bir değer değil ama işletim sisteminizi de yazar mısınız? Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklı bir şey.
KS KS J Janissaryyyyyyy Hectopat Katılım 3 Ekim 2018 Mesajlar 186 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2020 #12 Soul Exploiter dedi: Sorun değil. 30-35 saniye fazla uzun bir değer değil ama işletim sisteminizi de yazar mısınız? Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklı bir şey. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language dostum. Artı 0 Eksi
Soul Exploiter dedi: Sorun değil. 30-35 saniye fazla uzun bir değer değil ama işletim sisteminizi de yazar mısınız? Büyük ihtimalle RAM'den kaynaklı bir şey. Genişletmek için tıkla... Windows 10 Home Single Language dostum.