Tuna34
Hectopat
Daha fazla
Windows 10 Pro 64 Bit kullanıyorum. Yerel disk C'ye girip tüm dosyaları işaretleyip sağ tık özellikler yaptığımda hepsi 20 GB civarı çıkıyor (Windows klasörü dahil ve gizli dosyaları göster devrede) ancak yerel disk C'ye sağ tık özellikler deyince 80 GB civarı bir depolama kullanımı gösteriyor yani 60 GB kadar bulamadığım sistem dosyası var. Format atmak istemiyorum ve evet sistem dosyalarını defalarca temizledim temp dosyasını da temizledim CCleaner de indirip temizledim Windows.old klasörü desen zaten yok, hazır başlatma özelliği de kapalı. Gerek Windows Defender gerek ADW Cleaner gerek Comodo olsun antivürüs programları ile tarama yaptım ve virüs bulamadılar. Bu konudaki tüm çözümleri muhtemelen araştırdım ama görselde de belirttiğim gibi ayarlar/depolama bölümünde görünen 72 GB sistem dosyaları yerel disk C'yi arattığımda görünmüyor başka bilgisayarlarda da Windows 10 Pro var ama sadece benim laptopta yaşıyorum.
Sorunu çözdüm. Forza Horizon 4Ü D diskine taşımıştım ancak 30 GB kadarı taşınmamış kopyalanmış. Oyunu sildim tekrar D diskine indirdim C diskine de inmiş ama oradan dosyaları temizle dediğimde düzeldi.
Sorunu çözdüm. Forza Horizon 4Ü D diskine taşımıştım ancak 30 GB kadarı taşınmamış kopyalanmış. Oyunu sildim tekrar D diskine indirdim C diskine de inmiş ama oradan dosyaları temizle dediğimde düzeldi.
Son düzenleme: