Sistem Dosyalarının Fazla Yer Kaplaması

Mustart200

Decapat
Yeni aldığım freedos bilgisiyarıma Windows 10 Pro yükledim. Yüklerken Technopat'ın videosundan yararlandım ve C diskini 442 GB ayarlayıp kalan kısmı da başka bir disk için kullandım. Fakat sistem kurulduğunda sadece C diski gözüküyordu ve hafızası 1 TB olan bilgisiyarımın hafızasının yarısı dolu olarak gözüküyordu. Depolamaya baktığımda sistem dosyalarının 500 GB yer kapladığını gördüm. Bu sayının anormal boyutta çok olması beni şaşırttı. Bu tip şeylerden pek anlamayan biri olarak ne yapacağımı bilmiyorum. Lütfen yardım edin.

Dosya Ekleri

• dfasdfasdf.PNG
    dfasdfasdf.PNG
    8,7 KB · Görüntüleme: 136
  • Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    7 KB · Görüntüleme: 155
Sadece sisteme ayırmışsın alanı sanırım alan boş olsa bile sistem tarafından sonra kullanılmak üzere rezerve edilmiş o yüzden dolu gözüküyor.

Disk yönetimi'nin ekran fotoğrafını atarsan bakabiliriz. Ben diskimi bölmeden kullanıyorum ve bir problem yok, dosyalarını yedekleyip tekrar kurabilirsin sanırım Windows'u.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı