Çözüldü Sistem düzenli olarak mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirbayir11

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1ZT3-s0gHmd19wcMLqJPxx2ikp3zddzEw?usp=sharing
RAM
8GBx2 Corsair
SSD veya HDD modeli
crucial 1tb m2 ssd
Ekran kartı
rx7600
Anakart
a520m a pro
İşlemci
ryzen 5 5500
Yaklaşık 1-2 aydır sebebini çözemediğim bir şekilde düzenli şekilde mavi ekran hatası alıyorum ama nedense arkadaşlarımla konuşuyorken hiçbir şekilde mavi ekran hatası almıyorum.

Genellikle bu hatayı almadan hemen önce ya bir oyundan çıkmış oluyorum ya da arkadaşlarımla olan aramadan ayrılmış oluyorum.

Aldığım hatalarla ilgili her konu açtığımda kimseden yardım alamıyorum ve yarım kalıyor konular bıktım artık.

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarı tamire götürdüm ve RAM'lerin uyumsuz oldugunu soyleyip degistirdiler ve sorun cozuldu.
Hala mavi ekran hatası alıyorum ama bu sefer de attempted to write gibi bir şey yazıyordu stop code yerinde.

Ve şimdi hemen ardına KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED stop Code'u altında bir mavi ekran verdi.

MemTest86 ile bellek testi yapın. Sorun yüksek ihtimalle RAM arızası gibi duruyor.

MemTest86 ile test yaptım ama hiçbir hata çıkmadı

Son düzenleme:
Test bittikten sonra telefonla fotoğraf çekmemiştim ama HTML uzantılı bir rapor var onu da buraya nasıl atacağımı bilmiyorum ekran görüntüsü alıp o şekilde mi atmalıyım?

Test bittikten sonra telefonla fotoğraf çekmemiştim ama HTML uzantılı bir rapor var onu da buraya nasıl atacağımı bilmiyorum ekran görüntüsü alıp o şekilde mi atmalıyım?

Ekranda Pass yazısını gördüyseniz RAM'lerde sorun yoktur.

Yanlış yapmadıysam burada olması gerekiyor minidump dosyaları.

Disk ya da RAM sorunu gibi hocam. Verdiği hatalar genel olarak aynı. Sağlam bir disk ile o SSD'yi söküp temiz bir kurulum yapıp sistemi test eder misin?

Hala mavi ekran hatası alıyorum ama bu sefer de attempted to write gibi bir şey yazıyordu stop code yerinde.

Ve şimdi hemen ardına KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED stop code'u altında bir mavi ekran verdi.
SteelSeries araçlarını sil ve donanımlarını sök ben söyleyene kadar takma.
Ekran kartı olmamış.
Bu şekilde AMD sil.
Sonra buradan sürücünü indir yükle.
Bunları yükle.

Donanımları önceden dediğim gibi söküp sağlamca tekrar oturttun mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…