Çözüldü Sistem düzenli olarak mavi ekran hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

emirbayir11

Hectopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/drive/folders/1ZT3-s0gHmd19wcMLqJPxx2ikp3zddzEw?usp=sharing
RAM
8GBx2 Corsair
SSD veya HDD modeli
crucial 1tb m2 ssd
Ekran kartı
rx7600
Anakart
a520m a pro
İşlemci
ryzen 5 5500
Yaklaşık 1-2 aydır sebebini çözemediğim bir şekilde düzenli şekilde mavi ekran hatası alıyorum ama nedense arkadaşlarımla konuşuyorken hiçbir şekilde mavi ekran hatası almıyorum.

Genellikle bu hatayı almadan hemen önce ya bir oyundan çıkmış oluyorum ya da arkadaşlarımla olan aramadan ayrılmış oluyorum.

Aldığım hatalarla ilgili her konu açtığımda kimseden yardım alamıyorum ve yarım kalıyor konular bıktım artık.

Son düzenleme:
Çözüm
Bilgisayarı tamire götürdüm ve RAM'lerin uyumsuz oldugunu soyleyip degistirdiler ve sorun cozuldu.
SteelSeries sürücüsü vardı sildim onu ama ekran kartı sürücüsünü doğru bir şekilde kaldırıp geri yüklemiştim zaten ve en son attığın linkteki şeyler ne acaba?

Ya dediklerinizin hepsini yapıyorum ama hiçbir işe yaramıyor vallahi bıktım artık MEMORY_MANAGEMENT hatası veriyordu artık her seferinde farklı hata kodları veriyor biri gitse digeri geliyor ve artık sadece oyunu kapattıgımda da olmuyor durduk yere de olmaya başladı saldım artık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı