Sistem düzgün çalışmıyor

Berk4100

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba aylardır kullanmış olduğum bilgisayarı bu sabah açınca bir sorunla karşılaştım gayet düzgün açılıyor fakat görev çubuğundaki uygulamalar gözükmüyor ve masaüstüne sağ tık yapınca tepki vermiyor. CTRL alt delete yapınca da sonuç aynı 10 dakika bekleyince ekran gri oluyor ve öylece kalıyor bilgisayar toplamadır özellikleri Intel i5 8 GB RAM gerisini detaylı hatırlamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
ya doğru dediniz de anakartı bilmediğim için biosuna giremiyorum girsem oradan yapıcam bişeyler

BIOS genelde çalışma prensibi açısından bir takım ayarlamalara izin verir hocam. Ek olarak bazı yazılımsal özelliklerin aktifleştirilmesi vb. Yapabilirsiniz.

Dediğiniz problem tamamen işletim sistemi kaynaklı görülmektedir.

Teşekkürler format atılırsa işe yarar sanırım

Bilgisayar açılırken bilgisayarınızın markası logo olarak geliyor mu?
hayır windows logosu geliyor ama bioya girmenin bi yolunu buldum gigabyte yazıyordu

hayır windows logosu geliyor ama bioya girmenin bi yolunu buldum gigabyte yazıyordu

hayır windows logosu geliyor ama bioya girmenin bi yolunu buldum g

igabyte yazıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…