Hocam ekran görüntüsü alıp atar mısınız.
peki ne kadar edicek vs bunları nasıl anlayacağım satışa ne kadardan koyacağım, zaten laptopum bu. Bunun haricinde masaüstümde var onuda yarın açıp atarım.İşte bu evet.
Bakın hemen yanında mainboard, memory diye gidiyor bunları atabilirsiniz.
Peki ne kadar edecek vs bunları nasıl anlayacağım satışa ne kadardan koyacağım, zaten laptopum bu. Bunun haricinde masaüstümde var onu da yarın açıp atarım.
Biz size bir fiyat söyleyeceğiz, siz de o fiyata ilana koyacaksınız. Kendiniz ne kadar edeceğini bulmak istiyorsanız, detaylıca 2. el sitelerinden piyasa araştırması yapmanız gerekiyor. Ancak buraya sorarsanız, biz size bir fiyat söyleriz. Tabii yine kaç liraya koymak istediğiniz size kalmış.peki ne kadar edicek vs bunları nasıl anlayacağım satışa ne kadardan koyacağım, zaten laptopum bu. Bunun haricinde masaüstümde var onuda yarın açıp atarım.
Bazı insanlar gerçekten kırıcı ya, çalışıyorum bakamıyorum burada belki bilen olur diye girip sordum. Hata ettim!Kankam ya burada çok uğraştırır sen bir bilgisayarcıya sor veya laptopun markası neyse ona internetten bak.
Yardımcı olursanız sevinirim, başka çarem kalmadı çünkü. Paraya ihtiyacım var ama bana el ayak olan birşeyide ucuza satmak istemiyorum.Biz size bir fiyat söyleyeceğiz, siz de o fiyata ilana koyacaksınız. Kendiniz ne kadar edeceğini bulmak istiyorsanız, detaylıca 2. el sitelerinden piyasa araştırması yapmanız gerekiyor. Ancak buraya sorarsanız, biz size bir fiyat söyleriz. Tabii yine kaç liraya koymak istediğiniz size kalmış.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.