Sistem ekran kartı değişimi sonrası açılmıyor

Merhaba. Bilgisayarıma R9 serisi 190W güç çeken bir ekran kartı aldım. İşlemcim 95W çekiyor. Ekran kartının çalıştığını biliyorum fakat bilgisayarımda çalıştırmayı denemek istedim. Elimdeki PSU 300W. Yarın PSU alacağım. İşte ben bilgisayarı 300W ile çalıştırmayı denedim. Çalıştı. FurMark yapayım kapanıyor mu diye bakayım dedim. Kapandı. Şimdi de bilgisayar açılmıyor. Sizce sebebi güç yetersizliği midir? Ben öyle düşünüyorum. Hala açamıyorum. Bu arada kasam 4 fanlı RGB'li bir kasa. İşlemci soğutucusu da RGB'li. Umarım sadece güç yetmediğindendir. Çünkü açılmıştı. Fakat bir daha açılmıyor işte.

Driverlar güncel mi?
Alakasını çok anlayamadım ama?
PSU'nun OCP devresi varsa belki belirli bir süre PSU'yu fişten çıkartman gerekiyor olabilir. 5dk elektriğini kes sonra tekrar dene. Açılmıyorsa cortlamıştır. Diğer bileşenlere zarar verme ihtimali var, karar senin. Multimetren varsa 12V ve 24V hatlarının seviyeleri doğrulamayı deneyebilirsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…