Evet bugün uzun uğraşlar sonucu sistemimi topladım. Fakat Windows'u kurarken Ethernet kablosu yetişmediği için kurulumu internetsiz yaptım. Sonradan Windows Update'dan güncelleyeceğim.
Ayrıca PC kapalı olduğu halde anakartımda kırmızı bir ışık yanıyor tam nerede göremiyorum:
Ayrıca sistem bir tek SSD yi görüyor. Bilgisayar kısmında HDD göremiyorum.
HDD tanımlanmamış olabilir. Bunun için disk yönetimi bölümünden harf atamanız gerekebilir. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediğinizden emin olun. Windows güncellemesi yapmadığınız için sürücüsü yüklenmemiş olabilir.
HDD tanımlanmamış olabilir. Bunun için disk yönetimi bölümünden harf atamanız gerekebilir. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediğinizden emin olun. Windows güncellemesi yapmadığınız için sürücüsü yüklenmemiş olabilir.
Yaptıktan sonra yeniden başlattım ve oldu. Teşekkürler
Kaldı 2 soru: Ekran kartının internet olmadığı için sürücüsünü güncelleyemedim. Bu yüzden ne BIOS'ta ne de aygıt yöneticisinde görünmüyor.
Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırısı kısmında da gözükmüyor.
Ve şu anakartta devamlı yanan kırmızı LED... Cpu Debug ile alakası olabilir mi?
Öncelikle bir şekilde internet bağlantısı edinip BIOS sürümünü güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü yüklemeyi deneyin. O zaman düzelebilir. Düzelmezse son durumu tekrar paylaşın.
Öncelikle bir şekilde internet bağlantısı edinip BIOS sürümünü güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü yüklemeyi deneyin. O zaman düzelebilir. Düzelmezse son durumu tekrar paylaşın.