Sistem ekran kartını görmüyor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet bugün uzun uğraşlar sonucu sistemimi topladım. Fakat Windows'u kurarken Ethernet kablosu yetişmediği için kurulumu internetsiz yaptım. Sonradan Windows Update'dan güncelleyeceğim.

Ayrıca PC kapalı olduğu halde anakartımda kırmızı bir ışık yanıyor tam nerede göremiyorum:

Ayrıca sistem bir tek SSD yi görüyor. Bilgisayar kısmında HDD göremiyorum.

HDD tanımlanmamış olabilir. Bunun için disk yönetimi bölümünden harf atamanız gerekebilir. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediğinizden emin olun. Windows güncellemesi yapmadığınız için sürücüsü yüklenmemiş olabilir.

Ekran kartı ve diğer sürücüleri internetsiz kurulum yaptığım için yükleyemedim sanırım. HDD yi nasıl tanımlayabilirim?

Son düzenleme:
Yaptıktan sonra yeniden başlattım ve oldu. Teşekkürler
Kaldı 2 soru: Ekran kartının internet olmadığı için sürücüsünü güncelleyemedim. Bu yüzden ne BIOS'ta ne de aygıt yöneticisinde görünmüyor.

Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırısı kısmında da gözükmüyor.

Ve şu anakartta devamlı yanan kırmızı LED... Cpu Debug ile alakası olabilir mi?

Öncelikle bir şekilde internet bağlantısı edinip BIOS sürümünü güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü yüklemeyi deneyin. O zaman düzelebilir. Düzelmezse son durumu tekrar paylaşın.

Öncelikle bir şekilde internet bağlantısı edinip BIOS sürümünü güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü yüklemeyi deneyin. O zaman düzelebilir. Düzelmezse son durumu tekrar paylaşın.
BIOS güncellemeye gerek yok çipsetinden dolayı fakat interneti edinip bütün güncellemeleri yaptıktan sonra buradan paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…