Sistem ekran kartını görmüyor mu?

Makaleler
1
Daha fazla  
Evet bugün uzun uğraşlar sonucu sistemimi topladım. Fakat Windows'u kurarken Ethernet kablosu yetişmediği için kurulumu internetsiz yaptım. Sonradan Windows Update'dan güncelleyeceğim.
20191124_223310.jpg

Ayrıca PC kapalı olduğu halde anakartımda kırmızı bir ışık yanıyor tam nerede göremiyorum:
20191124_223806.jpg

Ayrıca sistem bir tek SSD yi görüyor. Bilgisayar kısmında HDD göremiyorum.

HDD tanımlanmamış olabilir. Bunun için disk yönetimi bölümünden harf atamanız gerekebilir. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediğinizden emin olun. Windows güncellemesi yapmadığınız için sürücüsü yüklenmemiş olabilir.

HDD tanımlanmamış olabilir. Bunun için disk yönetimi bölümünden harf atamanız gerekebilir. Ekran kartınızın sürücüsünü yüklediğinizden emin olun. Windows güncellemesi yapmadığınız için sürücüsü yüklenmemiş olabilir.
Ekran kartı ve diğer sürücüleri internetsiz kurulum yaptığım için yükleyemedim sanırım. HDD yi nasıl tanımlayabilirim?
20191124_233238.jpg

Son düzenleme:
Yaptıktan sonra yeniden başlattım ve oldu. Teşekkürler :)
Kaldı 2 soru: Ekran kartının internet olmadığı için sürücüsünü güncelleyemedim. Bu yüzden ne BIOS'ta ne de aygıt yöneticisinde görünmüyor.
20191124_233238.jpg

Aygıt yöneticisi görüntü bağdaştırısı kısmında da gözükmüyor.

Ve şu anakartta devamlı yanan kırmızı LED... Cpu Debug ile alakası olabilir mi?

Öncelikle bir şekilde internet bağlantısı edinip BIOS sürümünü güncelleyin ve ekran kartı sürücünüzü yüklemeyi deneyin. O zaman düzelebilir. Düzelmezse son durumu tekrar paylaşın.
BIOS güncellemeye gerek yok çipsetinden dolayı fakat interneti edinip bütün güncellemeleri yaptıktan sonra buradan paylaşacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı