EmreTuc Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olanlar varsa, yardımcı olabilir mi?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olanlar varsa, yardımcı olabilir mi?
ahmetrst Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #2 EmreTuc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olanlar varsa, yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun var Artı 0 Eksi
EmreTuc dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Böyle bir hata alıyorum. Bilgisi olanlar varsa, yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Ekran kartında sorun var
KS KS EmreTuc Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #3 ahmetrst dedi: Ekran kartında sorun var Genişletmek için tıkla... Sizce bu sorun bir şekilde çözülebilir mi yoksa kart değiştirmek mi gerekiyor? Çevremde birkaç kişi PSU'da olabilir de dedi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
ahmetrst dedi: Ekran kartında sorun var Genişletmek için tıkla... Sizce bu sorun bir şekilde çözülebilir mi yoksa kart değiştirmek mi gerekiyor? Çevremde birkaç kişi PSU'da olabilir de dedi.
ahmetrst Picopat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #4 EmreTuc dedi: Sizce bu sorun bir şekilde çözülebilir mi yoksa kart değiştirmek mi gerekiyor? Çevremde birkaç kişi PSU'da olabilir de dedi. Genişletmek için tıkla... Bende buna benzer bir sorun yaşadım geçmişte benimki ekran kartından kaynaklıydı. Tahminlerime göre seninkide ekran kartından. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ağustos 2023 Artı 0 Eksi
EmreTuc dedi: Sizce bu sorun bir şekilde çözülebilir mi yoksa kart değiştirmek mi gerekiyor? Çevremde birkaç kişi PSU'da olabilir de dedi. Genişletmek için tıkla... Bende buna benzer bir sorun yaşadım geçmişte benimki ekran kartından kaynaklıydı. Tahminlerime göre seninkide ekran kartından.
KS KS EmreTuc Decapat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2023 #5 ahmetrst dedi: Bende buna benzer bir sorun yaşadım geçmişte benimki ekran kartından kaynaklıydı. Tahminlerime göre seninkide ekran kartından Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün? Artı 0 Eksi
ahmetrst dedi: Bende buna benzer bir sorun yaşadım geçmişte benimki ekran kartından kaynaklıydı. Tahminlerime göre seninkide ekran kartından Genişletmek için tıkla... Sorunu nasıl çözdün?