Sistem Ethernet kablosunu görmüyor

ruchana17

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sorunum şöyle; modem masaüstümün yakınında, ben de modeme kablo ile bağlanmak istiyorum. Fakat bilgisayar kabloyu görmüyor. Anakartta normalde kablo takınca yeşil bir ışık yanıyor ama bende yanmıyor. Kısacası bilgisayar kabloyu görmüyor. Aygıt yöneticisinde bu aygıt başlatılamıyor diyor. Sürücüsü yüklendi, dirverı yeni diyor fakat kullanamıyorum.

1616230689019.png

Aygıt yöneticisine gir oradan LAN kablosu sürücüsüne iki keç tıkla oradan ayrıntılardan donanım kimliğini seç birinçi kodu kopyala bu siteye gir orada sürücüyü sıkıştırılmış indir.
İndirdikden sonra LAN kablosu sürücüsünü günceleştire tıkla indirdiğin dosyayı seç ve bitdi DriverPack Solution — otomatik sürücü kurulumu ve güncelleme | Ücretsiz indirin
hocam yaptım fakat halen daha ünlem var ve yaptığımda en güncel sürücü zaten yüklü diyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı