syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #1 RAM'i silgiyle silmeme rağmen açılmıyor, fanlar dönüyor ama görüntü yok. İşlemci ısınıyor. Aslında RAM de ısınıyor ama görüntü yok. 8 GB DDR3 1333 MHz anakartın tek slotu bozuk. Acaba digeri de mi bozulmuştur? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Mayıs 2023
RAM'i silgiyle silmeme rağmen açılmıyor, fanlar dönüyor ama görüntü yok. İşlemci ısınıyor. Aslında RAM de ısınıyor ama görüntü yok. 8 GB DDR3 1333 MHz anakartın tek slotu bozuk. Acaba digeri de mi bozulmuştur?
turko35408 Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Katılım 10 Aralık 2019 Mesajlar 20.848 Makaleler 6 Çözümler 536 Yer Konak / İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektronik teknisyeni 2 Mayıs 2023 #2 Görüntüyü ekran kartından alıyorsanız, ekran kartını söküp anakart çıkışından almayı deneyin. Artı 0 Eksi
phenzy.vpn Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2023 #3 Bende böyle bir sorun yaşamıştım silgiyle RAM'i silmiştim ama olmamıştı ekran kartı arızalanmış olabilir. Artı 0 Eksi
Bende böyle bir sorun yaşamıştım silgiyle RAM'i silmiştim ama olmamıştı ekran kartı arızalanmış olabilir.
KS KS syazmuwahh Hectopat Katılım 16 Şubat 2022 Mesajlar 186 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #4 turko35408 dedi: Görüntüyü ekran kartından alıyorsanız, ekran kartını söküp anakart çıkışından almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim sorunum düzelmedi fan dönüyor ama ekran yok yek slot kullanıyorum digeri bozuk şuanki slotun bozuldugunu düşünüyorum Artı 0 Eksi
turko35408 dedi: Görüntüyü ekran kartından alıyorsanız, ekran kartını söküp anakart çıkışından almayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim sorunum düzelmedi fan dönüyor ama ekran yok yek slot kullanıyorum digeri bozuk şuanki slotun bozuldugunu düşünüyorum