Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
Hocam ısınma problemi yaşarsınız yüksek ihtimalle.Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
Bütün fanların hepsini mi? Cpu fanı çalışıyordur diye tahmin ediyorum.Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
Sıcaklığın sürekli arttığını düşün. 1 saat dayanır belki ama o saatden sonra kasmaya başlar, sıcaklık artışı engellenemediği için.Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
1 hafta bilgisayar oynayamamaktansa sistemsiz kalmak iyidir diyorsun yani.Kasanın fanları garantiye gideceği için çıkarttım ve bir hafta falan böyle kullanmam gerekiyor, oyun olarak sadece günde 1 saat Minecraft oynarım, muhtemelen sıkıntı yaratır mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.