Sistem format atarken siyah ekranda kalıyor

ubtrack

Centipat
Daha fazla  
MSI B250M Gaming Pro anakartım var. Bunun içinde yaklaşık 10 yıllık bir Windows var ve ben temiz kurulum yapmak istiyorum. Bu videodaki adımları takip ederek her şeyi olması gerektiği gibi yaptım. USB belleği PC'ye taktım ve boot listesinde ilk sıraya aldım belleği. Boot etmeye çalışıyorum ama siyah ekranda kalıyor. Ne yapmam gerek, ya da anakart eski olduğu için işlem yavaş falan mı sürüyor ne kadar bekleyeyim?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dosya Ekleri

• 20250503_173918.jpg
    74,8 KB · Görüntüleme: 27
Windows'u USB belleğe ne şekilde yazdırdınız? Rufus ile mi? Windows ISO dosyasını nereden indirdiniz?
Microsoftun sitesinden indirdim. Çok bilmiyorum bu işleri attığım videodaki gibi direkt flash belleğe kurdum. Yanlış mı yapmışım? Şuan zaten Windows var pc de ben tekrar kurmak istiyorum önemli dosyalarımı yedekledim ve bu işleme geçtim belki de bilmeyerek yanlış yaptığım bir yer olabilir. Yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Rufus ile bu şekilde yazdırıp deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…