Sistem format attıktan sonra mavi ekran hatası veriyor

FxUMUT

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bilgisayarım artık yavaşladığı için kendine gelsin diye format attım fakat attıktan sonra sürekli olarak format atıyor. Bu süreç sürekli olarak değişiyor. Yani herhangi bir şey indirdiğimde oluyor ya da oyun oynarken anıden oluyor. Format atarken mı yanlış yaptım bilemıyorum bayağıdır araştırıyom 1 ay oldu hala çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
Sistem bilgisi: Gigabyte B450M S2H /palit GTX 1650 GM / Ryzen 5 3500 / 2 adet Ballistix 8 GB RAM.

Bu arada ben bu ses sürücüsünün nereden güncellerim Driver Booster kullanılırmı iyi midir?

Saat 5'ten beri PC açık hala beklıyorum mavı ekran verir mi vermezmı RAM'lerın 1 tanesını çıkardım şu an belki RAM'le de sıkıntı olabılır ama eğer yıne mavı ekran verırse RAM'den değildir diye düşünüyorum daha sonra bu Memtest86'yı deneyeceğim bakalım nasıl olacak?
Bir mavi ekran daha yersiniz. Kendi sitesinden yükleyin.

Ben bu bilgisayarı başka nasıl test edebılırım? Yani genelde günlük hayatta nasıl kullanıyorsam oyle kullanıyorum hala mavi ekran yemedım. Başka nasıl test edebılırım oyunlara falan abandım hala tık yok.
Yeniden format attım hala mavi ekran yiyorum win 10 a geçtim ramleri ben e sağlam ama birde tekrar denicem Xiaomi teli takmadan yapicam
arkadaşlar varmı başka çare dediğinizin hepsini yaptım hala aynı
mavı ekran yıyıom gerçekten sıkıldım ya
lütfen yardımcı olun ya
olmadı hala mavı ekran yıyom ne yapcam yaa yardımcı olun lütfen
Yanlış yazmışım özür diliyorum. Benim hatam.

Muhtemelen evet, bundan kaynaklı.
reis başka çare varmı daha ne yapmam gerek hala mavı ekran yıyom format da attım çözüm değil

Son düzenleme:
Dump dosyalarına bakmak için hangi programı kullanıyorsunuz?

WinDbg Preview ile bakıyorum.

WinDbg Preview ile bakıyorum.
Yeni klasör.rar burda minidump
programdan baktığımda afd.sys ve ntoskrnl.exe bunlar yazıyo en üstte ve pembeye boyanmış bu ikisi sadece sizce sebep nedir tabi siz daha iyi anlarsınız siz yine tekrardan bakın

Technopat Haberler

Geri
Yukarı