Çözüldü Sistem görüntü vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

updatee

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu sorun sürekli karşıma çıkıyordu ama 1 2 kapat açtan sonra düzeliyor. Şu dün yine aynı sorunu yaşadım kapatıp açtım ve açıldı sonrasında yeniden başlatmak durumundayım ve reset attım ve sonrasında asla açılmadi. Kabloları takip çıkardım kaç kere ekran kartını söküp taktım RAM'i söktüm geri taktım ama hiçbir şey değişmedi. Monitöru uydu cihazına bağladım çalışıyor. Ekran kartı fanı çalışıyor ışığı yanıyor işlemci fanı çalışıyor.

Entering the Power saving mode shortly monitörde bu yazıyor.

Son düzenleme:
Çözüm
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu da izlemiştim hocam ve sorunumu halletim yine de teşekkürler.
RAM'lar sarı kısımları silgi ile silinince düzeldi.
Monitöru uydu cihazına bağladım çalışıyor.

Monitörü bilgisayarda başka bir yere takıp deneyebilirsin. Böylelikle geriye doğru gidip hatanın nerede olduğunu anlarsın. (monitörün kablolarını takarken emin olmakta fayda var. Acaba elektrik kablosunu taktım mı? Veri kablosunu gevşek olmadan tam yerine yerleştirebildim mi? Gibi)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoyu da izlemiştim hocam ve sorunumu halletim yine de teşekkürler.
RAM'lar sarı kısımları silgi ile silinince düzeldi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı