Sistem Görüntüsü (0x80780038) hatası

Whistlee

Kilopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Meslek
Programcı
Merhaba arkadaşlar,
Dün Windows 10'u iso ile USB'ye boot ederek format attım. Bende ileride sistemde sorun olursa "Sistem Görüntüsü" ile format atmadan eski haline alabilirim diye yedek almaya kalkıştım fakat şu şöyle bir hata ile karşılaştım.
Bu hatayı internette araştırdım bir kaynak bulamadım. 1 tane vardı oda çekçe dilindeki bir websitesiydi. Onda da 3. parti yazılımları öneriyordu.
Bende son çare olarak Technopat Sosyal'e konu açmayı uygun gördüm. Yardımcı olursanız sevinirim.

hata_2.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba. Uzun zamandır Teknopat Youtube kanalından @Recep Baltaş Bey'in ve diğer arkadaşların içeriklerini takip ediyorum ve buradan kendilerine paylaşımları için teşekkür ediyorum.

Yeni almış olduğum SSD diskime (Sandisk Ultra II 480 GB) temiz kurulum yaptıktan sonra tüm programlarımı kurdum ve sistem görüntüsü almak istedim. Ancak aşağıda ki resimde görünen hatayı aldım. Ayarlardan harici diskimin sistem yeri yedekleme ayarlarınıda yaptım ancak bir sonuç alamadım. Bu konuda sizlerden yardım rica edeceğim. Şimdiden teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı