rorlalcest
Kilopat
Merhaba arkadaşlar, ben laptopu alalı 2,5 yıl oldu ve hiçbir sıkıntı yaşamadım, oyunlarım akıcı güzel oynanıyordu. Bundan yaklaşık 5 ay önce bilgisayarım Win 10 oldu güncelledim, her şeyi tamamladım, temiz kurulun falan tamamlandı 3 gün sonra ise bilgisayarı açtıktan sonra oyuna girdim fakat biraz donma oluyordu. Sonra görüntü ayarları kısmına baktığımda ise Intel HD Graphics 4600 yazıyordu, oyundan çıkıp aygıt yöneticisine girdim bir sorun var mı diye, ekran bağdaştırıcılarından ekran kartlarıma bakıyordum fakat GT840M gözükmüyordu, Intel HD Graphics 4600 gözüküyordu. Ben de acaba driver mı silindi diye sonra Nvidia'nın orijinal sitesinden girip indirdim indikten sonra açtım ve ilk baş kurulumu yapmaya başladım. Her şey iyi gidiyor derken güncellemenin orta kısımlarına doğru bilgisayarım crash hatası verdi ve daha sonra açılmamaya başladı. Ben de sistem geri yüklemesi yaptım 1-2 kere daha denedim, aynı hatayı verdi acaba ekran kartını yanlış mı hatırlıyorum diye birazdan internetten bakacağım eğer doğruysa lütfen bana yardımcı olun. Nedir bu sorunun kaynağı?
Evet baktım GT840M. Lütfen yardımcı olun lütfen

Evet baktım GT840M. Lütfen yardımcı olun lütfen