Sistem GTA V'te yüksek FPS vermesine rağmen CS 2'de düşük FPS veriyor

RAM 16 GB tek RAM.
Hocam ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Çünkü GTA V eski bir oyun. 2013 de çıkan bir oyun mu daha fazla FPS verir yoksa 2023'de çıkan oyun mu?
Elbette 2013'deki.
Ancak sistemin CS2 kaldırıyor ama önerim RAM'i 2x8 yapman.
Ama alana kadarki tek önerim oyunu sil tekrar yükle. Çözünürlüğü düşür.

CS2'de ölüm maçında mı 30-70 FPS arası alıyosun?

Hocam ondan da kaynaklanıyor olabilir.
Çünkü GTA V eski bir oyun. 2013 de çıkan bir oyun mu daha fazla FPS verir yoksa 2023'te çıkan oyun mu?
Elbette 2013'teki.
Ancak sistemin CS2 kaldırıyor ama önerim RAM'i 2x8 yapman.
Ama alana kadarki tek önerim oyunu sil tekrar yükle. Çözünürlüğü düşür.

Reis şimdi baktım da NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarda CS2 de whisper mod açık ve Max 120 FPS gösteriyor. Whisper mod GeForce'dan kapalı ama CS2 de açık onu nasıl kapatacağım?

CS2'de ölüm maçında mı 30-70 FPS arası alıyosun?

Basit eğlence modunda o FPS değerlerini alıyorum.

Reis şimdi baktım da NVIDIA Denetim Masası'ndan 3D ayarlarda CS2 de whisper mod açık ve Max 120 FPS gösteriyor. Whisper mod GeForce'dan kapalı ama CS2 de açık onu nasıl kapatacağım?

Basit eğlence ve ölüm maçlarında FPS ciddi düşüyor CS2'de normal olabilir belki o FPS değerleri. Mesela ben bu sistemle ölüm maçlarında dakika ilerledikçe 150-200 fpsleri görüyorum.

Kanka cidden bilmiyorum. AMD kullanıyorum Nvidia'nın ayarlarlarından pek anlamam. Youtube'a falan yaz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı