Sistem hata vermeksizin aniden kapanyıor

HHYildiz

Hectopat
RAM
4x4 16 GB DDR3 1600MHz
SSD veya HDD modeli
Sandisk ve WD
Ekran kartı
XFX RX570
Anakart
Pegatron h81-m1
İşlemci
Intel Core i5 4570
Bilgisayarı açıyorum bazen 20 dakika, bazen 1 saat sonra kapanıyor, kafasına eserse hiç kapanmıyor. Hiçbir hata kodu, mavi ekran almıyorum. Bilgisayar açıldıktan sonra kapanana kadar derece kontrolü yaptım, hiçbir ısınma olmuyor. Acaba Windows'ta mı problem var deyip 3 defa format attım, hala aynı şekilde.

Olay Görüntüleyicisine kaydediliyor

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    116,6 KB · Görüntüleme: 37
Maşallah bende Sürüsüne bereket
Bak Kernel Power 41 hatası alıyorsun. PSU ile alakalı güç eksikliği var gibi görünüyor. Onu araştırıp neler yapılabilir görebilirsin. Bir ara bende de vardı. Ekran kartındaki ışıklandırmayı kapattım düzeldi ama en temizi güçlü bir PSU almak.

Bak Kernel Power 41 hatası alıyorsun. PSU ile alakalı güç eksikliği var gibi görünüyor. Onu araştırıp neler yapılabilir görebilirsin. Bir ara bende de vardı. Ekran kartındaki ışıklandırmayı kapattım düzeldi ama en temizi güçlü bir PSU almak.

PSU değerlerine bakacağım fakat bazen hiçbir sıkıntı olmadan saatlerce kullanıyorum.

Eski PSU mu taktım sonuç aynı anakarttan şüpheleniyorum.

Sorun hala devam ediyor PSU da veya ekran kartında sorun yok onları değiştirip denedim ekstra olarak işlemci fanını değiştirdim daha uzun süre gidiyor ama yine kapanıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı