Sistem HDD'mi görmüyor

Diğer sabit diski sisteme taktığın zaman onun dosyalarına mı ulaşıyorsun? Sabit diskte olan dosyaları mı ulaşıyorsun?

Şuan sistemde diğer HDD takılı mı?

Olabildiğince açık anlat, her şeyi anlat, ben de anlayayım. Mesajlarını anlamam için 3 defa okumak zorunda kalıyorum dostum
Şuanda PC de HDD ve sdd mevcut. HDD bulunan benim eski sistemim. SSD ye ise yeni win kurdum. HDD ki sistem açıldığında siyah ekranda kalıyor. Neyse ki SSD de sistemi calistirabildim ve diğer sistemin dosyalarına da erişebiliyorum. Amacım HDD yi SSD ye kopyalamakti ama işte siyah ekranda kaldığından dolayı öylece kalakaldım.

Şuanda PC de HDD ve sdd mevcut. HDD bulunan benim eski sistemim. SSD ye ise yeni win kurdum. HDD ki sistem açıldığında siyah ekranda kalıyor. Neyse ki SSD de sistemi calistirabildim ve diğer sistemin dosyalarına da erişebiliyorum. Amacım HDD yi SSD ye kopyalamakti ama işte siyah ekranda kaldığından dolayı öylece kalakaldım.
Yani HDD'yi boot etmiyor.

BIOS'ta bir ayar vardı bu sabit diskle ilgili. IDE, RAID ve AHCI olarak 3 seçenek vardı.

Acaba SSD'ye geçmeden önce BIOS'tan ayar değiştirdin mi? Boot sırası hariç.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı