Sistem HDD'yi okumuyor

chitaca

Kilopat
Daha fazla  
Yeni 2TB'lık HDD aldım sıfır, eve geldim, bilgisayara bağladım sonra hiçbir şekilde biçimlendirilmedi falan, sonra bir şeyler oldu ve biçimlendirdi. RAW dosyası olarak gördü ve tekrardan biçimlendirdim. Disk başlatılmadı dedi disk yönetiminde, ben de başlat dedim. MPT ve GPT vardı, ikisini de denedim, yanlış işlem dedi, ben de gücü çektim ve geri taktım HDD'ye, sonra diski bu bilgisayarımda çıktı ama disk biçimlendir dedi, ben de biçimlendirmeyi denedim ama olmadı harddiske hiçbir şekilde ulaşamıyorum.

Disk yöneticisini açıp ekran görüntüsü atar mısın?
Disk Yönetimi 16.11.2019 00_18_14.png

disk 1 olan abi zaten
Disk Yönetimi 16.11.2019 00_18_14.png

disk 1 olan abi zaten.
ben bu diske hiç bir şekilde bir eylem uygulayamıyorum biçimlendirilmiyo birimi sil diyemiyorum hata veriyo sürekli.
bir şekilde birim silindi ve tekrar basit birim oluştur dedim bunu dedi.
Disk Yönetimi 16.11.2019 00_30_37.png

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 459991
disk 1 olan abi zaten

ben bu diske hiç bir şekilde bir eylem uygulayamıyorum biçimlendirilmiyo birimi sil diyemiyorum hata veriyo sürekli.
bir şekilde birim silindi ve tekrar basit birim oluştur dedim bunu dedi.Eki Görüntüle 459999

Başlat çalıştır diskpart yazıp enterla. List disk yapıp listele. sel disk 1 yap buradaki 1 rakamı list disk komutunda çıkan sizin sorunlu diskiniz için sizde hangi rakam çıkıyorsa onu yazacaksınız. Sonrasında clean yazıp enterlıyorsunuz. Sonrasın da disk yoneticisinden tekrar oluşturuyorsunuz

Başlat çalıştır diskpart yazıp enterla. List disk yapıp listele. sel disk 1 yap buradaki 1 rakamı list disk komutunda çıkan sizin sorunlu diskiniz için sizde hangi rakam çıkıyorsa onu yazacaksınız. Sonrasında clean yazıp enterlıyorsunuz. Sonrasın da disk yoneticisinden tekrar oluşturuyorsunuz
Var olmayan bir aygıt belirtildi dedi.
Var olmayan bir aygıt belirtildi dedi.
Ve bir G/Ç aygıt hatası nedeniyle istek yürütülmedi dedi.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı