Güncelleme yaptım ama maalesef 24H2 güncellemesiymiş. Bunu bilmiyordum. Güncelleyip kapatmıştım. Bu sabah bilgisayarı açınca bu hata verdi. Öğlen tekrar açtım yine aynı hatayı verdi. Bu nedir? Çözümü var mı? Birkaç konu var ama herkes yarım yamalak bir şey söylemiş birkaç Hint adam video çekmiş ama adam gibi anlatmamış onlar da. Bunun zararı var mı?
Benim 50GB kullanan sistemimde 1 saati bulabiliyordu bu tarz işlemler, eğer hızlı bir sisteminiz varsa size bu kadar sürmüyor olabilir ancak cihazında kullanılan dosya boyutuna da bağlı bu işlemin süresi biraz. Bana kalsaydı zorla kapatırdım bilgisayarı orası ayrı.
Benim 50GB kullanan sistemimde 1 saati bulabiliyordu bu tarz işlemler, eğer hızlı bir sisteminiz varsa size bu kadar sürmüyor olabilir ancak cihazında kullanılan dosya boyutuna da bağlı bu işlemin süresi biraz. Bana kalsaydı zorla kapatırdım bilgisayarı orası ayrı.
Kapatasım var zaten. M2 SSD var 400 GB’si dolu ama geçmişte de sistem geri yükledim o kadar sürmedi. En azından başlıyor yerine başka şey yazsa içim rahat olurdu.
Sistem açıldı geri yükleme başarısız diye hata verdi. Sorun yok gibi. Bu arada 24H2 güncellemesini nasıl kaldırabilirim? Sanım kalkmıyor. Tarayıcıda buglar olmaya başladı.