Çözüldü Sistem her açıldığında "ene.sys" hatası veriyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Maxtoric

Megapat
Makaleler
3
Güncelleme yaptım ama maalesef 24H2 güncellemesiymiş. Bunu bilmiyordum. Güncelleyip kapatmıştım. Bu sabah bilgisayarı açınca bu hata verdi. Öğlen tekrar açtım yine aynı hatayı verdi. Bu nedir? Çözümü var mı? Birkaç konu var ama herkes yarım yamalak bir şey söylemiş birkaç Hint adam video çekmiş ama adam gibi anlatmamış onlar da. Bunun zararı var mı?

1743333770264.png

Çözüm
Bence Linux kullanıyor, onda böyle sorunlar hiç yaşamadım açıkçası. 😅

Temiz kurulum isabet olur bencede.
Eski sürüm bir kurulum medyası oluşturup onunla temiz kurulum yapmanız en doğrusu olur diye düşünüyorum.

RGB aydınlatma programını kaldırıp geri yüklemeyi denediniz mi? Biraz merak içindeyim açıkçası.
Öyle bir programım yok fakat, Bellek bütünlüğünü açamıyorum.
1743344059487.png

1743344069361.png

RGB yerine Logitech buna sebep oluyor galiba. Revo ile silmeyi deneyeceğim. Fakat güncellemeden sonra o hatayı almamaya başladım. Ama hala tarayıcıda sorunlar olmaya devam ediyor.

@Sakuya Izayoi alanım kalmadı eski sistem dosyalarını sileyim mi dedi yanlışlıkla evete bastım. Artık 23H2'ye geri dönemiyorum. Tarayıcıda ekran ikiye yarılıyor. Donuyor takılıyor. Nasıl 23H2'ye geri alacağım? Hani ben yüklemedim bir de güncelleme geldi güvenlik güncellemesi sandım yükle dedim sabah bir baktım merhaba neredeyse bitti yazıları geldi o an anladım 24H2 kurduğunu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bunun benzerini Windows 10 2004 sürümü ile yaşamıştım, çok uğraştım olmadı sinirlenip Debian kurmuştum. Sonra tekrar yedek alıp Windows'a çekmiştim cihazımı. Geri dönüş dosyaları silinince format dışında çıkar yol kalmıyor maalesef bildiğim kadarıyla.
Zaten dönmeye çalıştım buga girdi devam etmedi gördüğün üzere. Bir de Microsoft'un sitesine sorayım. Olmazsa temiz kurulum yapacağım. Nefret ediyorum format işlerinden. Bilgisayar 3-4 gün sürekli ayar yükleme yapa yapa insanın canı çıkıyor. Nisandan beridir format atmıyorum.

Bende temiz kurulumdan bahsediyorum işte.😅
Bilgisayarım 120 GB olduğu için aynı anda iki işletim sistemini, hatta büyük güncellemelerin geri dönüş dosyalarını saklayamıyorum. İnsan herkesi kendi gibi sanıyor bazen. Kusura bakmayın.
Siz de beni anlamadınız sanırım. Benim de 512 GB M2 SSD var. Sistem 463 olarak tanıyor orası ayrı ama Elden Ring ve Valorant yüklü sadece ona rağman 23 GB boş alanım var. İçerdeki veriler çok önemli bunları tek tek yedeklemek çok vaktimi alacak. Mümkünse format son çare olmalı yani benim için. Bir bakacağım Microsoft Forum'a. Bu forumda bazıları temiz kurulumda 24H2 sorun çıkarmıyor, güncellemede çıkarıyor demiş. Belki onu deneyebilirim.

Benim anlamadığım konu da şu yer yokken nasıl temiz 24H2 kurulumu yapacaksınız o halde?
Temiz kurulum dediğimiz şey her şeyi silerek olmuyor mu zaten? Flash belleğim var yani yükler oradan formatlarım. Ama oyunları indirmekle uğraşamam. Zaten internetim yavaş. En son format attığımda da bu sefer AMD ekran kartı güncellemesi yaptım bilgisayar görüntü vermemeye başladı. Güveneli moda dahil girmiyordu. Format atmak zorunda kalmıştım. Şansıma Windows 10 kurulu HDD vardı bilgileri oraya atmıştım. Bu gidişle kendi işletim sistemimi ve sürücülerimi yazacağım ki güncelleme olayı olmasın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı