EgeOzturk Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #1 PC ilk açılışta sürekli BIOS'a giriyor, F10 yapiyorum yeniden başlatıp açılması lazım ama tekrar BIOS'a giriyor . Advanced modda birkaç ayar kurcaladim ama çözümü bulamadım hala. Yardımcı olabilecek var mı? ASUS anakart.
PC ilk açılışta sürekli BIOS'a giriyor, F10 yapiyorum yeniden başlatıp açılması lazım ama tekrar BIOS'a giriyor . Advanced modda birkaç ayar kurcaladim ama çözümü bulamadım hala. Yardımcı olabilecek var mı? ASUS anakart.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #2 UEFI sistemlerde Windows kurulu değilse BIOS açılır. Windows kurulu ve çalışan bir disk var mı? Artı 0 Eksi
V VGAMonitorluAdam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mart 2019 Mesajlar 4.062 Çözümler 108 14 Ekim 2020 #3 BIOS update ile ilgili konu açmışsınız, güncelleme sonrası mı oldu bu olay? Artı 0 Eksi
KS KS EgeOzturk Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ekim 2020 #4 Recep Baltaş dedi: UEFI sistemlerde Windows kurulu değilse BIOS açılır. Windows kurulu ve çalışan bir disk var mı? Genişletmek için tıkla... Dün açmıştım HDD'nin içinde Windows kurulu. Ama bugün açamadım. VGAMonitorluAdam dedi: BIOS Update ile ilgili konu açmışsınız, güncelleme sonrası mı oldu bu olay? Genişletmek için tıkla... Yok bu başka bir sistem. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: UEFI sistemlerde Windows kurulu değilse BIOS açılır. Windows kurulu ve çalışan bir disk var mı? Genişletmek için tıkla... Dün açmıştım HDD'nin içinde Windows kurulu. Ama bugün açamadım. VGAMonitorluAdam dedi: BIOS Update ile ilgili konu açmışsınız, güncelleme sonrası mı oldu bu olay? Genişletmek için tıkla... Yok bu başka bir sistem.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.074 Makaleler 286 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 14 Ekim 2020 #5 BIOS'ta HDD gözüküyor mu ona bak ilk. Artı 0 Eksi
KS KS EgeOzturk Femtopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #6 Recep Baltaş dedi: BIOS'ta HDD gözüküyor mu ona bak ilk. Genişletmek için tıkla... HDD'yi görüyorum HDD ile açmaya çalışıyorum açılırken yine BIOS a giriyor. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş dedi: BIOS'ta HDD gözüküyor mu ona bak ilk. Genişletmek için tıkla... HDD'yi görüyorum HDD ile açmaya çalışıyorum açılırken yine BIOS a giriyor.
M m3081 Hectopat Katılım 7 Ekim 2020 Mesajlar 3.536 Makaleler 3 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2020 #7 EgeOzturk dedi: HDD'yi görüyorum HDD ile açmaya çalışıyorum açılırken yine BIOS'a giriyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden HDD'ye format at ve öyle dene. Artı 0 Eksi
EgeOzturk dedi: HDD'yi görüyorum HDD ile açmaya çalışıyorum açılırken yine BIOS'a giriyor. Genişletmek için tıkla... Yeniden HDD'ye format at ve öyle dene.