Sistem hızlandırmak için neler yapılmalı?

Baristkgz

Hectopat
file:///C:/Users/Bar%C4%B1%C5%9F/Desktop/Report.htm.
Arkadaşlar bilgisayarımla ilgili tüm bilgiler bunlar. Bu bilgisayarı hızlandırmak için işlemci değişimi, ekran kartı değişimi, RAM takviyesi, HDD yerine SSD takma gibi şeyler araştırdım ama bunlar benim bilgisayarımda olur mu? Olursa ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Neler yapmalıyım?

Dosya Ekleri

• df.PNG
    df.PNG
    13,3 KB · Görüntüleme: 30
  • Ekran Alıntısı (2).PNG
    Ekran Alıntısı (2).PNG
    14,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Ekran Alıntısı (3).PNG
    Ekran Alıntısı (3).PNG
    19,1 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısıdf.PNG
    Ekran Alıntısıdf.PNG
    14,3 KB · Görüntüleme: 47
  • Ekran Alıntısıdfg.PNG
    Ekran Alıntısıdfg.PNG
    16,2 KB · Görüntüleme: 63
  • Ekran Alıntısıhj.PNG
    Ekran Alıntısıhj.PNG
    13,7 KB · Görüntüleme: 34
  • s.PNG
    s.PNG
    11,1 KB · Görüntüleme: 33
Son düzenleyen: Moderatör:
file:///C:/Users/Bar%C4%B1%C5%9F/Desktop/Report.htm.
Arkadaşlar bilgisayarımla ilgili tüm bilgiler bunlar. Bu bilgisayarı hızlandırmak için işlemci değişimi, ekran kartı değişimi, RAM takviyesi, HDD yerine SSD takma gibi şeyler araştırdım ama bunlar benim bilgisayarımda olur mu? Olursa ne kadar faydalı olur bilmiyorum. Yardımcı olur musunuz? Neler yapmalıyım?
Olur fakat tatmin etmez. SSD +RAM takviyesi günlük kullanımda rahatlatır sizi.

CCleaner en iyi sistem temizleme programıdır. Küçük boyutlu ve güvenilirdir. Bu programı kullanarak ekstra bir şey yapmadan bile sırf çerezleri temizleyerek sistemi hızlandırabilirsiniz.

Edit: Mevzu başkaymış. Sisteminiz için başarılar dilerim

Bence hiç öyle işlere girişmesin parasını biriktirmeye başlasın laptop yavaş yavaş ömrünün sonuna gelmiş. Benim ki de öyle o yuzden 2 senedir para biriktiriyorum yaza inşallah alıcam.
Doğrusu o fakat şuanda alacağı SSD yi ilerde toplayacağı sistemdede kullanabilir. Arkadaş laptop için konuştuğundan tavsiyem o yöndeydi yoksa gönül ister herkes yeni PC toplayabilsin. :D

Bence hiç öyle işlere girişmesin parasını biriktirmeye başlasın laptop yavaş yavaş ömrünün sonuna gelmiş. Benim ki de öyle o yuzden 2 senedir para biriktiriyorum yaza inşallah alıcam.
Aslında doğru söylüyosun ama ben pek bilgisayarlı arası olan birisi değilim.Maximum yapacaklarım chrome de takılmak bide wp kullanmak belki ets tarzı bi oyun ama 1 tane 2 olmaz yani o yüzden mümkün olduğu kadar bu pc yi dibine kadar kullanmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı