Sistem hızlı boot ettiği için BIOS'a girilmiyor

sakirdede

Femtopat
Daha fazla  
Windows 11'i kurarken TPM 2.0 etkinleştirme hatası aldım ve sizin videonuzla yapmaya çalıştım. BIOS'a girmemiz gerekiyormuş, bu konuda bir sorunum var. Bilgisayarım toplama oldugu için UEFI Firmware ayarı bulunmuyor. Bu yüzden ön yükleme sırasında tuşa basarak girmem gerekiyor ama bilgisayarımda SSD takılı olduğu için hızlı bir şekilde açılıyor ve ön yükleme görünmüyor. BIOS'a giremiyorum. Bunun bir çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
PC'yi kapat, açtıktan sonra hemen Del veya F2 tuşuna taramalı olarak bas. BIOS'un açılması lazım. 😀

Taramalı iyiymiş :D
Sistemi yeniden başlata bastıktan sonra Shift tuşuna basılı tuttun.

1639353663236.png

Bu ekran geldikten sonra sorun gideri seçin.

1639353691988.png

Gelişmiş seçenekler.

1639353742206.png

UEFI Donanım yazılımı ayarı kısmına bastığınızda BIOS ekranı açılacaktır.

Hocam SSD var diye açtığınız gibi masaüstü gelmez, yine belli bir süre bekletir. Bende de SSD takılı, BIOS açmak istediğim zaman bilgisayarı açtığım gibi F2 spamlıyorum açıyor BIOS'u.

Hocam SSD var diye açtığınız gibi masaüstü gelmez, yine belli bir süre bekletir. Bende de SSD takılı, BIOS açmak istediğim zaman bilgisayarı açtığım gibi F2 spamlıyorum açıyor BIOS'u.

Yazilarin oldugu on yukleme bölümü gelmiyor, arastirdim SSD kaynakliymis

Kafaya takma, bazen bug olabiliyor. Yeni BIOS güncellemesinde otomatik düzelir. Ben de çok ugraştım ama olmadı, sonra kendi kendine düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı