Sistem HyperX Cloud2'yi görmüyor ve mikrofon çalışmıyor

headxd54

Femtopat
Katılım
6 Mayıs 2024
Mesajlar
6
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar. Bir arkadaşımdan parası ile kulaklık aldım. Kulaklık 5 aylık ama 1 ay kullanıldı o 1 ayda arkadaşımın bilgisayarında ondan çok ben kullandım. Velhasıl kelam anakart USB girişlerine taktığımda hiçbir turlu okumuyor. Sadece kasının önünde 2 USB girişini okuyor ve mikrofon çalışmıyor format atım mikrofonun driverini da yükledim. Değişen hiçbir şey yok. Aşagıya videoyu bırakıyorum. Mıkrofona gelince böyle yapıyor. Discord'da da aynı ses geliyor. 7.1 modu çalışıyor. Tek çalışmayan mikrofon ve anakart USB girişleri.

(Video yukleyemedigim için link oluşturdum)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar 1 haftadır yapamıyorum
 
Son düzenleme:
Kasanın USB portlarında problem olabilir, bağlantılarını kontrol et.

Hocam hepsi çalışıyor klavye mouae okuyor hepsi arkadakiler sadce kulaklığı okumuyorlar öndekiler okuyor ama mikrofonum çalışmıyor nedense mikrofonda sıkıntı yol ana kartımdada yok mikron gizliliklerini açtığımda eindows ana bilgisayar işlemiş rundll32 devamlı git gel yapıyor
 
Hocam hepsi çalışıyor klavye mouae okuyor hepsi arkadakiler sadce kulaklığı okumuyorlar öndekiler okuyor ama mikrofonum çalışmıyor nedense mikrofonda sıkıntı yol ana kartımdada yok mikron gizliliklerini açtığımda eindows ana bilgisayar işlemiş rundll32 devamlı git gel yapıyor.

Format attığını sürücülerini eksiksiz yüklediğini belirtmişsin. BIOS ve chipsetini güncelle, ErP ayarını kapat.
 
Nasıl güncellemem gerek hocam Erp nerden kapatıcam birleyen yaptım tam çalışıyordu mikrofon gizlilik ayarlarına girdim ve izni kapattım bilgisiyar mikrofonu gordu oldu yanı sonra gizlilik ayarını açtım Windows ana bilgisiyar işlemi rundll32 devamlı mikrofonu kullan kullanma yaptığı için yapıyor rundll32 dosyası system32 de googleden baktım bi kaç kişide aynı hatayı alıyor
 
Nasıl güncellemem gerek hocam ErP nereden kapatacağım birleyen yaptım tam çalışıyordu mikrofon gizlilik ayarlarına girdim ve izni kapattım bilgisayar mikrofonu gordu oldu yanı sonra gizlilik ayarını açtım Windows ana bilgisayar işlemi rundll32 devamlı mikrofonu kullan kullanma yaptığı için yapıyor rundll32 dosyası System32 de Google'dan baktım birkaç kişide aynı hatayı alıyor.

Sistem özelliklerini belirt. Ne ayarı yaptın tam anlayamadım biraz daha açar mısın?
 
Hocam Windows10 ayarlarından mikrofon gizliliği ayarı var ordan mikrofonu kapatınca videoda gözüktüğü gibi bi okuyup bi okumamazlık yapmıyor okuyor ama mikrofon çalışmıyor tabi ayarı kapatırım için açıncada rundll32 devamlı kullanıyor ve kullanmamazlık yapıyor git gel yapıyor yani kendimi açıklayamadım

Sistem özelliklerini belirt. Ne ayarı yaptın tam anlayamadım biraz daha açar mısın?

Watch unnamed | Streamable Böyle oluyor hocam
 
Hocam Windows 10 ayarlarından mikrofon gizliliği ayarı var oradan mikrofonu kapatınca videoda gözüktüğü gibi bir okuyup bir okumamazlık yapmıyor okuyor ama mikrofon çalışmıyor tabii ayarı kapatırım için açınca da rundll32 devamlı kullanıyor ve kullanmamazlık yapıyor git gel yapıyor yani kendimi açıklayamadım.

Watch unnamed | Streamable böyle oluyor hocam.

O ayarı elleme okuduğu şekilde kalsın. Ses kartının yan kısmında mikrofon mute işine yarayan kaydırmalı tuş var onu aktif yap.
 

Geri
Yukarı