Sistem için masa önerisi

qveraa

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, 90 cm masam var, hiç yetmiyor. Ayrıca Setup'ı yavaş yavaş yenileyeceğim fakat şu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Aralarında uzunluk olarak da 40 cm fark var. Ya da başka önerdiğiniz bir masa var mı?

Dosya Ekleri

• 1737328551839.png
    1737328551839.png
    470,7 KB · Görüntüleme: 244
  • Screenshot 2025-01-20 021539.png
    Screenshot 2025-01-20 021539.png
    273,5 KB · Görüntüleme: 242
Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, 90 cm masam var, hiç yetmiyor. Ayrıca Setup'ı yavaş yavaş yenileyeceğim fakat şu ikisi arasında kaldım. Sizce hangisi daha iyi? Aralarında uzunluk olarak da 40 cm fark var. Ya da başka önerdiğiniz bir masa var mı?

Ben kendinizin gidip almasını öneririm. Bütçeniz varsa geniş bir l masa sizi çok rahatlatır. Bu arada l masa almasanız bile normal bir masanın yanına kendi masanızı koymanızda size geniş bir alan yaratır. İnternetten alacaksanız tek önerim ''Gaming masası'' adı altında satılan ucuz ürünleri almamanız olur.

Eğer bütçeniz uygunsa ve kafam rahat etsin diyorsanız dilediğiniz ölçülerde marangoza yaptırtmak en mantıklısı olacaktır. Ben öyle yaptırdım ve çok memnunum. Ama bu Trendyol gibi yerlerde satılan masalarında çok kötü olacağını düşünmüyorum. Arkadaşım almıştı ve memnun kalmıştı.

Eğer bütçeniz uygunsa ve kafam rahat etsin diyorsanız dilediğiniz ölçülerde marangoza yaptırtmak en mantıklısı olacaktır. Ben öyle yaptırdım ve çok memnunum. Ama bu Trendyol gibi yerlerde satılan masalarında çok kötü olacağını düşünmüyorum. Arkadaşım almıştı ve memnun kalmıştı.
hocam onu bende düşündüm de birazcık uğraşlı ama en son çarrem o olarak düşünüyorum

Ben kendinizin gidip almasını öneririm. Bütçeniz varsa geniş bir l masa sizi çok rahatlatır. Bu arada l masa almasanız bile normal bir masanın yanına kendi masanızı koymanızda size geniş bir alan yaratır. İnternetten alacaksanız tek önerim ''Gaming masası'' adı altında satılan ucuz ürünleri almamanız olur.
l masa alıcak kadar bi bütçem yok ama bu baktıklarımı birleştirenler var öyle birşey yapıcağımıda sanmam yani daha düz bir masa olursa suan daha bütceme uygun olur ama 3000tl civarında güzel bir l masa var ise alırım

Hocam onu bende düşündüm de birazcık uğraşlı ama en son çarrem o olarak düşünüyorum.

L masa alacak kadar bir bütçem yok ama bu baktıklarımı birleştirenler var öyle bir şey yapıcağımıda sanmam yani daha düz bir masa olursa şu an daha bütceme uygun olur ama 3000TL civarında güzel bir l masa var ise alırım.

Ablamın 2 parçalı IKEA'dan alınmış bir L masası vardı onun bir tanesini bana verdi bir de düz bir masam vardı ikisini birleştirip l masa olarak kullanıyorum. Ablamın verdiğini ana masam olarak diğerini de normal masamda yer kaplamasını istemediğim eşyaları koyuyorum. Yeri doğru olsa 2.monitörü oraya koyup değerlenirirdim ama ters kalıyor. Bu yönden düşünebilirsiniz.

IKEA'da satılan masa'nın mutsuz edeceğini sanmıyorum ama bence marangoza da sorup istediğiniz ölçülerde daha uyguna sağlam bir masa yaptırabilirsiniz. En azından sorup fiyat öğrenmekte fayda var.

Hocam IKEA'daki masadan sorun yaşamazsınız. Fakat soldaki masanın çok benzeri bende var. Trendyol'dan almıştım yine bende. Çok dandik ve kalitesiz ona sakın bulaşmayın.

Ben o IKEA'da satılanı alacakken biraz ev ekonomisi yapıp "L" masa almıştım. 160cm eni var, PC kasası rahatlıkla sığıyor üstüne. Fakat şimdiki aklım olsa yüksekliği ayarlanabilen bir masa alırdım. Çok daha kullanışlı oluyor uzun saatler boyunca PC başında vakit geçirenler için.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı