Sistem ilk açıldığında "Cx_freeze" hatası

Wain

Decapat
Daha fazla  
Geçen günlerde bilgisayarımı açtığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• hata ck_freeze.png
    4,1 KB · Görüntüleme: 46
Geçen günlerde bilgisayarımı açtığımda aşağıdaki sorunla karşılaştım. Bunu nasıl düzeltebilirim?
Bilgisayarınızda Python mu bulunuyor? Evet ise silip tekrar yükleyin, eksik dosyası varmış.

Direk silsem ve bir daha yüklemesem bu hata gider mi?

Direk silsem ve bir daha yüklemesem bu hata gider mi?
Kullanmıyorsanız silin, gitmesi lazım hatanın. Ancak kullandığınız bir yazılım için gerekiyor olabilir.

Sildim fakat şimdi de "kod yürütülmesi devam edemiyor çünkü Python 3.11.dll bulunamadı" hatasını alıyorum. Birazcık daha araştırdım ve sanırım luna grabber virüsünü indirmişim bunu nasıl silebilirim? Virus taratması yaptım hiçbir şey bulamadı.

Bir virüs yediğinizi sanmıyorum. Şimdi de tekrar indirir misiniz? Büyük ihtimal bir yazılım başlatılıyor başlangıçta. Aslında virüs de olabilir. Görev yöneticisinden, ayarlardan başlangıç programlarını kontrol edin ve Windows+ R kombinasyonunu kullanarak açılan yere ''shell:Startup'' yazıp entera basın ve oradan da başlangıç programlarını kontrol edin.

Yok çıkmıyor başlangıçta bir tane virus vardı onu sildim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…