Sistem ilk açıldığında hiçbir uygulama açılmıyor

emrekya

Picopat
Bilgisayarı ilk açtığımda hiçbir şey açılmıyor. Başlat menüsünden uygulamaya tıklıyorum fakat tepki yok. Görev Yöneticisi açılmıyor. Kısayolu bile denedim. Alt F4 atıp yeniden başlat diyorum kapanmıyor. Bilgisayar tepki vermiyor. Kasa tuşundan komple kapatıp açınca düzeliyor.

Not : kasa tuşuna basıp kapatıp açtım fakat hala aynı. Bir süre sonra ekranda "windows yanıt vermiyor" hatası alıyorum.

Bilgisayarı ilk açtığımda hiçbir şey açılmıyor. Başlat menüsünden uygulamaya tıklıyorum fakat tepki yok. Görev Yöneticisi açılmıyor. Kısayolu bile denedim. Alt F4 atıp yeniden başlat diyorum kapanmıyor. Bilgisayar tepki vermiyor. Kasa tuşundan komple kapatıp açınca düzeliyor.

Not : kasa tuşuna basıp kapatıp açtım fakat hala aynı. Bir süre sonra ekranda "windows yanıt vermiyor" hatası alıyorum.
Hocam pc açılınca bi kendi programlarını açıyor ondan sonra kullanabiliyorsun.

Sistemi yazar misin?

R5 7600.
RX 7800 XT
32 GB Corsair RAM.
ASUS Prime A620M-A-CSM
Kusura bakmayın geç gördüm

Bilgisayara temiz kurulum yaptıktan sonra bu sorunla karşılaştım. Masaüstüne sağ tıklayınca bir daha tıklanmıyor. Başlat menüsü ve göreve çubuğunu kullanabiliyorum sadece. Alt f4 yapıp bilgisayarı kapatamıyorum. Hiçbir uygulama açılmıyor. Dün 4-5 defa bilgisayarı tuşundan kapatıp açtım düzelmişti. Sonrasında win11e yükselttim belki bundan dolayıdır diye fakat hala aynı. Bios ayarlarından da docp 1 profilini yapmıştım önceden. Belki bununla alakalıdır diye düşündüm ama mantıksız geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı