Sistem ilk açıldığında yavaş olma sorunu

MGTenshi

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bir süredir bilgisayarım ilk açılırken çok yavaş açılıyor ve ardından kullanılamayacak kadar yavaş bir hal alıyor. Mouse kasması herhangi bir komutu çok yavaş yapması gibi. Ardından bilgisayarımı yeniden başlattığımda bu sorun düzeliyor. Msconfig'den gereksiz programları kapattım, virüs taraması yaptım, hwmonitor'den ısıları kontrol ettim ama hatanın nereden kaynaklı olduğunu anlayamadım. Hata neden kaynaklanıyor olabilir?

Arkadaşlar bir süredir bilgisayarım ilk açılırken çok yavaş açılıyor ve ardından kullanılamayacak kadar yavaş bir hal alıyor. Mouse kasması herhangi bir komutu çok yavaş yapması gibi. Ardından bilgisayarımı yeniden başlattığımda bu sorun düzeliyor. Msconfig'den gereksiz programları kapattım, virüs taraması yaptım, hwmonitor'den ısıları kontrol ettim ama hatanın nereden kaynaklı olduğunu anlayamadım. Hata neden kaynaklanıyor olabilir?
HDD veya SSD'den kaynaklı olabilir, format atın düzelir muhtemelen.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı