Sistem ilk açıldığında çok kasıyor

MuratARSLANER

Hectopat
RAM
8x2 GB CRUCIAL
SSD veya HDD modeli
512 nvme ssd
Ekran kartı
RTX 2060
Anakart
MSI PRO H610M-G
İşlemci
i3-12100F
Sistemim ilk açıldığında çok kasıyor.
Bütün başlangıç uygulamalarını devre dışı bıraktım, sorun hala devam ediyor.
Soğuktan şüpheleniyorum, bilgisayarın olduğu oda çok soğuk oluyor. Soğuktan donanımlar etkilenir mi?

Ev içerisinde sistem -3, -4 dereceye nasıl ulaşabilir hocam?

Genelde Instagram sayfalarında hep "%temp% silin, temp silin" gibi öneriler yapılır. Sisteme aşırı fazla bir yardımı olmaz ve açılışı da etkilemez. Ona ithafen, oradan gördüğünüzü düşünerek yorum yaptım. Hatam varsa affola.

Bunun sebebi sisteminizde hızlı başlatmanın açık olması. Hızlı başlatma açık olduğundan dolayı sistem kapanırken her şeyi kapatmaz ve hazır halde kapanır. Ancak fişten çektiğinizde tam anlamıyla kapandığı için açılırken her şeyi tekrar başlatır.
öğrenmiş oldum :d

Neden ulaşmasın her yeri antalyamı sandınız?
Hocam Antalya ile ne alakası var? Konya'nın en soğuk ilçelerinden birisinde oturuyorum ve şuan dışarısı -3 derece. Arkadaş sistemi ev içerisinde kullanıyor. Ev içerisinde kullanılan bir sistem -3 dereceye kadar ulaşacaksa o arkadaş o evde nasıl yaşasın?

Neden ulaşmasın her yeri antalyamı sandınız?

İnan merak ettim -200 de çalışan işlemcinin videosunu atar mısınız?
-250 imiş pardon. :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bazen Windows Update açık olduğunda her açılışta güncelleme taraması yaptığı için de kasmaya sebebiyet verebiliyor.

İnternetten duyma bilgilerle öneri yapmayın.

O klasörler deki gereksiz dosyalar silindiğinde bilgisayarda hızlanma olur, bir zararı vs. yok istediğim öneriyi yaparım karşı tarafın yapıp yapmaması onu ilgilendirir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

O klasörler deki gereksiz dosyalar silindiğinde bilgisayarda hızlanma olur, bir zararı vs. yok istediğim öneriyi yaparım karşı tarafın yapıp yapmaması onu ilgilendirir.

olayın başlık ile alaka seviyesi

Zararı olup olmadığına dair bir şey yapmadım. Neden öyle bir şey dediğimi yukarıda belirttim. Aynı zamanda yapacağı hızlanma çok da aşırı bir şey değil, fark edilmeyecektir bile.

Hocam Antalya ile ne alakası var? Konya'nın en soğuk ilçelerinden birisinde oturuyorum ve şu an dışarısı -3 derece. Arkadaş sistemi ev içerisinde kullanıyor. Ev içerisinde kullanılan bir sistem -3 dereceye kadar ulaşacaksa o arkadaş o evde nasıl yaşasın?

Konya kuru soğuktur ama daha soğuk olan yerler var.
Bir evin içinde soba ya da ısıtıcı olan yer sıcak olabilir.
Diğer bölümler -lerde gezer.
Ben nevşehirliyim bizim köyde ev içi sıcaklığın -4 olduğunu gördüm.
Dışarıyı sen hesapla.

O klasörlerdeki gereksiz dosyalar silindiğinde bilgisayarda hızlanma olur, bir zararı vs. yok istediğim öneriyi yaparım karşı tarafın yapıp yapmaması onu ilgilendirir.

Video yalan hocam hiçbir elektronik ürün -5'in altında çalışmaz.
Elektroniğin temel kavramı elektron akı mıdır?
Ve elektronlar -2-3'ten sonra donar.
Ayrıca 13900k yu nasıl W7 de test ediyorlar.
Bu sistemlerin W7 desteği yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı