Sistem imzaya nasıl yazılır?

Alaxel

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bazı konularıma cevap yazan arkadaşlar sağ olsun cevabın altında sistemleri yazıyor. Ben her konu açınca tekrar yazıyorum, nasıl yazılıyor arkadaşlar bu sistem?

Şuradan imza ayarlarına tıklayın.

Dosya Ekleri

• 2021-03-22-142032_379x437_scrot.png
    2021-03-22-142032_379x437_scrot.png
    76,7 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar bazı konularıma cevap yazan arkadaşlar sağ olsun cevabın altında sistemleri yazıyor. Ben her konu açınca tekrar yazıyorum, nasıl yazılıyor arkadaşlar bu sistem?
İmzayı referans göstermek zaten yasak. İlla yapmak istersen sen bilirsin :).

Sisteminizle alakalıo bir sorun olduğunda ne kadar imzada yazsa bile yazmak zorundasınız, mobildeki arkadaşlar göremiyorlar.

İmzaya sistem eklemek yasak değil. Ama imzadaki sistemi referans göstermek yasak.

Sisteminizle alakalıo bir sorun olduğunda ne kadar imzada yazsa bile yazmak zorundasınız, mobildeki arkadaşlar göremiyorlar.
İmzayı referans göstermek zaten yasak. İlla yapmak istersen sen bilirsin :).
İmzayı referans göstermek yasak. Konu açarken sisteminizi yazmalısınız .
Belki konu açarken imzayı kopyalayıp yapıştırmak istiyordur.

Bende bilmiyordum. Aslında bulurdum yerini ama üşenmiştim bayağı. Bu konu sayesinde bende yaptım.

Belki konu açarken imzayı kopyalayıp, yapıştırmak istiyordur.
Arkadaş belli ki yeni ve sadece bilgilendirme yapmak istedim. Bu iğneleyici saçma cevabınızın sebebi nedir? Zaten yukarıdaki arkadaşların hepsi nasıl yapıldığının cevabını vermiş. Böyle şeylere takılmayın; "Soru" kategorisinde 100'lerce cevaplanmamış ve çözülmemiş soru var, böyle mesajlara takılmak ve benim mesajıma cevap vermek yerine onlara yardımcı olabilirsiniz.

İyi Sosyal'ler.

Arkadaş belli ki yeni ve sadece bilgilendirme yapmak istedim. Bu iğneleyici saçma bir cevabınızın sebebi nedir, zaten yukarıdaki arkadaşların hepsi nasıl yapıldığının cevabını vermiş. Böyle şeylere takılmayın "Soru" kategorisinde 100'lerce cevaplanmamış ve çözülmemiş soru var böyle mesajlara takılmak ve benim mesajıma cevap vermek yerine onlara yardımcı olabilirsiniz.

İyi Sosyal'ler.
Neresi iğneleyici?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı