İmzayı referans göstermek zaten yasak. İlla yapmak istersen sen bilirsinArkadaşlar bazı konularıma cevap yazan arkadaşlar sağ olsun cevabın altında sistemleri yazıyor. Ben her konu açınca tekrar yazıyorum, nasıl yazılıyor arkadaşlar bu sistem?
Sisteminizle alakalıo bir sorun olduğunda ne kadar imzada yazsa bile yazmak zorundasınız, mobildeki arkadaşlar göremiyorlar.Arkadaşlar bazı konularıma cevap yazan arkadaşlar sağ olsun cevabın altında sistemleri yazıyor. Ben her konu açınca tekrar yazıyorum, nasıl yazılıyor arkadaşlar bu sistem?
Sisteminizle alakalıo bir sorun olduğunda ne kadar imzada yazsa bile yazmak zorundasınız, mobildeki arkadaşlar göremiyorlar.
İmzayı referans göstermek zaten yasak. İlla yapmak istersen sen bilirsin.
Belki konu açarken imzayı kopyalayıp yapıştırmak istiyordur.İmzayı referans göstermek yasak. Konu açarken sisteminizi yazmalısınız .
Arkadaşlar bazı konularıma cevap yazan arkadaşlar sağ olsun cevabın altında sistemleri yazıyor. Ben her konu açınca tekrar yazıyorum, nasıl yazılıyor arkadaşlar bu sistem?
Arkadaş belli ki yeni ve sadece bilgilendirme yapmak istedim. Bu iğneleyici saçma cevabınızın sebebi nedir? Zaten yukarıdaki arkadaşların hepsi nasıl yapıldığının cevabını vermiş. Böyle şeylere takılmayın; "Soru" kategorisinde 100'lerce cevaplanmamış ve çözülmemiş soru var, böyle mesajlara takılmak ve benim mesajıma cevap vermek yerine onlara yardımcı olabilirsiniz.Belki konu açarken imzayı kopyalayıp, yapıştırmak istiyordur.
Neresi iğneleyici?Arkadaş belli ki yeni ve sadece bilgilendirme yapmak istedim. Bu iğneleyici saçma bir cevabınızın sebebi nedir, zaten yukarıdaki arkadaşların hepsi nasıl yapıldığının cevabını vermiş. Böyle şeylere takılmayın "Soru" kategorisinde 100'lerce cevaplanmamış ve çözülmemiş soru var böyle mesajlara takılmak ve benim mesajıma cevap vermek yerine onlara yardımcı olabilirsiniz.
İyi Sosyal'ler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.