Sistem kapalıyken FSP Hyper 80+ Pro 650W PSU'dan ses geliyor

batuhan007

Megapat
Daha fazla  
Merhaba,
Sistemi alalı 30 gün civarı oldu PSU'dan gelen ses dikkatimi çekti coil whine değil gibi sanki uzun vadede problem yaratır mı ne yapmalıyım?
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 650W.
FSP hv Pro 550W modeli olan PSU da kullanmıştım onda da aynı durum söz konusuydu. İlk defa FSP markada gördüm bu durumu.

Sistem kapalıyken gelen ses (mikrofon PSU'ya çok yakın bir şekilde alınan kayıt bir anlığına uzaklaştırıyorum kayıt sırasında):
Ses
Sistem açıkken alınan ses kaydı:
Açıkken

Son düzenleyen: Moderatör:
BIOS'tan ErP'yi aktif edip deneyin, kapalıyken ses çıkarmaması gerekiyor.

ErP açık hocam.
20231019_165307.jpg

Son düzenleme:
Ya PSU'da bir sorun var, ya da elektrik tesisatındaki bir sorun, kapalıyken ki sesi yaptırıyor, sistemi başka bir yerde deneme şansınız varsa deneyin, sorunun tesisat olup olmadığını anlamış oluruz.

Deneme şansım yok. Aynı tesisattan diğer cihazlarda (TV, klima vb.) Elektrik çekiyor hiçbir problem yok. Akım korumalı priz aldım yakın zamanda problem hala aynı.

Merhaba,
Sistemi alalı 30 gün civarı oldu PSU'dan gelen ses dikkatimi çekti coil whine değil gibi sanki uzun vadede problem yaratır mı ne yapmalıyım?
PSU: FSP Hyper 80+ Pro 650W.
FSP hv Pro 550W modeli olan PSU da kullanmıştım onda da aynı durum söz konusuydu. İlk defa FSP markada gördüm bu durumu.

Sistem kapalıyken gelen ses (mikrofon PSU'ya çok yakın bir şekilde alınan kayıt bir anlığına uzaklaştırıyorum kayıt sırasında):
Ses
Sistem açıkken alınan ses kaydı:
Açıkken

Hocam bende de aynı sorun var çözdün mü?

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı