Sistem kapandıktan sonra bir daha açılmadı

Şerif Selen

Kilopat
Daha fazla  
Dün oyun oynarken 3 kere PC de görüntü gitti kasa açık ama görüntü falan yoktu. Kapatıp açtığımda gelmişti. Bugün yine gitti ve bir daha gelmedi. Kasayı açtığımda anakartim da CPU ışığı yanmaktaydi. İşlemcim bozulmuş olabilir mi? Eğer öyle ise nasıl tamir ettirilir? Ne yapmak lazım? Sinerji'den 2 Mayıs 2020 de almıştım.

Ekran kartını sök onboarda bağla.
Yaptım yine gelmedi görüntü

Statik elektrikle alakalı olabilir mi bilmiyorum ama PC'yi fişten çekip 10-15 saniye açma düğmesine basılı tutun. Daha sonra fişi takıp PC'yi açmaya çalışın.

Onu de denedim düğmeye basınca CPU yanıyor ayrıca klavye ye falan güç gitmiyor gibi ışığı falan yanmıyor.

Büyük ihtimalle bozuldu tahminim çok bilmem tabii o kadar da tahmin ettiğim o ne yapmam gerek onu da bilmiyorum ne yapmam lazım nereye göndermek lazım.
Nereye gönderirsiniz bilemeyeceğim ama kesinlikle güvenmediğiniz mahalle arası bilgisayarcılara göndermeyin 50 liralık masrafı yaparlar size 500, düzgünde yapabilirler şans işi. Ücretsiz arıza tespiti yapan yerler var, iki araştırmanızla hemen bir yer bulursunuz.

Nereye gönderirsiniz bilemeyeceğim ama kesinlikle güvenmediğiniz mahalle arası bilgisayarcılara göndermeyin 50 liralık masrafı yaparlar size 500, düzgünde yapabilirler şans işi. Ücretsiz arıza tespiti yapan yerler var, iki araştırmanızla hemen bir yer bulursunuz.

Sinerji'den almıştım talep açtım vakalim ne diyecekler ona göre ne yapılır bilmiyorum işlemciyi mahalle sekine verir miyim hiç 🤣

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı