Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 527 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #1 PC'yi kapatacaktım, Windows'tan kapata tıkladım ancak ekran yok ama fanlar falan hepsi çalışıyor. Bir sorun mu var acaba?
PC'yi kapatacaktım, Windows'tan kapata tıkladım ancak ekran yok ama fanlar falan hepsi çalışıyor. Bir sorun mu var acaba?
Çözüm UKeremCan 23 Kasım 2024 Kerpeten dedi: PC'yi kapatacaktım, Windows'tan kapata tıkladım ancak ekran yok ama fanlar falan hepsi çalışıyor. Bir sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Terminale girip, powercfg /h off yazın. Ardından bilgisayarı kapatıp kontrol edin.
Kerpeten dedi: PC'yi kapatacaktım, Windows'tan kapata tıkladım ancak ekran yok ama fanlar falan hepsi çalışıyor. Bir sorun mu var acaba? Genişletmek için tıkla... Terminale girip, powercfg /h off yazın. Ardından bilgisayarı kapatıp kontrol edin.
erayisteya Decapat Katılım 17 Mart 2024 Mesajlar 1.948 Çözümler 10 Yer Adana / Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri İntel Pentium G620 2.6 GHz nVidia GeForce 210 4 GB Ram Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #11 Kerpeten dedi: Açılıyorda kapanıyor. Genişletmek için tıkla... Sorununuz çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Kerpeten Hectopat Katılım 1 Eylül 2021 Mesajlar 527 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Kasım 2024 #12 erayisteya dedi: Sorununuz çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Evet. Artı 0 Eksi