Sistem kasasına koltuk çarpması sonucu hasar görmüş müdür?

Bilgisayarmera

Femtopat
Daha fazla  
Bilgisayar koltuğu kasaya doğru çarptı ve kasayı arkaya dogru itti, bilgisayarı açtığımda bir sorun görmedim ama yine de bir şey olmus mudur?

bilgisayarı açtığımda bir sorun görmedim ama yine de bir şey olmus mudur?
Bazı konuların cevaplarını konu sahipleri kendi veriyor ya, işte o çok hoşuma gidiyor. Şahsi deneyiminizden öte bizim "olmuştur" ya da "olmamıştır" dememizin bir önemi de bulunmuyor.

Bazı konuların cevaplarını konu sahipleri kendi veriyor ya, işte o çok hoşuma gidiyor. Şahsi deneyiminizden öte bizim "olmuştur" ya da "olmamıştır" dememizin bir önemi de bulunmuyor.

Ben göremedim sadece ama bu tarz carpmalarda bilgisayarın basına bir şey gelebilir mi? Ekran kartı anakart falan ne bileyim.

Ben göremedim sadece ama bu tarz carpmalarda bilgisayarın basına bir şey gelebilir mi? Ekran kartı anakart falan ne bileyim.
Gözlemlediğiniz bir anomali yoksa bir şey olmamıştır. Diğer sorunuza gelecek olursak olabilir de olmayabilir de. Çarpma şiddetine, konumuna, en önemlisi de şansınıza bağlı bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…