Sistem kasasının fanları çalışmıyor

emirabe

Zeptopat
Daha fazla  
Oncelikle merhaba arkadaşlar, PC kasasını sabah actigimda ondeki 2 faninin dönmedigini gordüm sonra icini acıp temizleyince bu sefer arkadaki de donmemeye basladi ama CPU calisiyor, simdi biraz kurcaladim ondeki alt fan orta derece olup usteki fan ise azıcık el yardimi ile biraz donuyor, arkadaki ise hala calismiyor.

Kontrolcü girişlerini kontrol ettin mi? Onu ve anakart girişlerini kontrol et belki yerinden oynamıştır.

Psu sorunlu olabilirmi farklı bir Psu ile deneyin. Veya tam oturmamış kablo var ise kontrol edin.

Psu sorunlu olabilirmi farklı bir Psu ile deneyin. Veya tam oturmamış kablo var ise kontrol edin.
Hepsini kontrol ettim ama nafile hepsi takılı ama arkadaki donmuyo bide fanlara yavas dönüyo

Kontrolcü girişlerini kontrol ettin mi? Onu ve anakart girişlerini kontrol et belki yerinden oynamıştır.
Baktım ama pek böyle oynayan falan gözümüyor isterseniz bi icinin fotorafinı atabilirim

Hepsini kontrol ettim ama nafile hepsi takılı ama arkadaki donmuyo bide fanlara yavas dönüyo

Baktım ama pek böyle oynayan falan gözümüyor isterseniz bi icinin fotorafinı atabilirim
Kontrolcü kaynaklı olabiliyor bu sorun hocam

Başka bir prize tak, kontrolcüden tüm fanları sök tekrar tak.

Yani bios mu diyosunuz hocam
Hayır bios değil kasanın arkasında fiziksel bir kontrolcü mevcut.

Yani fandan kaynaklı diyosunuz eger öyle ise birazdan pc yi tamirciye götürcem hic elleyip biseyini bozmak ustemiyorum hocam
Hayır fan değil kontrolcü bende de bozuldu zamanında servise yolladım kontrolcü değişip düzeltmişlerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…