Sistem kastığı için AtlasOS kurulur mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Umut sarikaya

Centipat
Daha fazla  
Konudaki en iyi ekran kartına sahip sistem ama birkaç parçayı geliştirme ihtiyacı olacak.
Diğer parçaları da öğrenin, sanırsam anakart modeli ASUS H81 Plus. Sokete bakacak olursak tabii.

İlandaki monitörün bir türevine sahibim ayrıca, HDMI çıkışı vardı sanırsam ve 1080p. TN panel olanları gözünüzü kanatıyor, onu belirtiyim. Baş ağrısı yapıyordu şahsen.

Tamamdır sağ olun hocam size bir sorum daha var. Benim bilgisayar çok kasıyor bir arkadaş dedi ki atlas OS diye bir şey var o FPS artırıyor. Güvenilir mi? Güvenilir ise bana link varsa atar mısınız size zahmet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamamdır sağ olun hocam size bir sorum daha var. Benim bilgisayar çok kasıyor bir arkadaş dedi ki atlas OS diye bir şey var o FPS artırıyor. Güvenilir mi? Güvenilir ise bana link varsa atar mısınız size zahmet?
3. parti bir Windows o. FPS arttıracağını hiç sanmıyorum, sonuçta donanım kaynaklı durum. Daha çok işletim sisteminin kullanım oranı düşeceği için (Atıyorum) Windows 2 GB kullanıyorsa, Atlas OS 1 GB kullanır ve 3 GB RAM kullanmak isteyen Minecraft RAM kaynaklı kasma yaşamaz.
Ama FPS'niz 30'dan 32'e anca çıkar.

Bu tarz 3. parti Windows kurmaktan anlamıyorum hocam, konu açmanız gerekecek.

3. parti bir Windows o. FPS arttıracağını hiç sanmıyorum, sonuçta donanım kaynaklı durum. Daha çok işletim sisteminin kullanım oranı düşeceği için (atıyorum) Windows 2 GB kullanıyorsa, atlas OS 1 GB kullanır ve 3 GB RAM kullanmak isteyen Minecraft RAM kaynaklı kasma yaşamaz.

Tamamdır teşekkürler.

3. parti bir Windows o. FPS arttıracağını hiç sanmıyorum, sonuçta donanım kaynaklı durum. Daha çok işletim sisteminin kullanım oranı düşeceği için (atıyorum) Windows 2 GB kullanıyorsa, atlas OS 1 GB kullanır ve 3 GB RAM kullanmak isteyen Minecraft RAM kaynaklı kasma yaşamaz.

Hocam şimdi ben bunu araştırdım ama bu atlas Windows 10 yerine geçiyor bu iyi mi bilmem ama bazı eski bilgisayarlarda benimki gibilerde bayağı işe yarıyor. Sizce de mantıklı mıdır ama şunu da söyleyeyim benim PC GTA San Andreas bile kasıyor geri kalanını siz düşünün.

Hocam şimdi ben bunu araştırdım ama bu atlas Windows 10 yerine geçiyor bu iyi mi bilmem ama bazı eski bilgisayarlarda benimki gibilerde bayağı işe yarıyor sizce de mantıklı mıdır ama şunu da söyleyeyim benim PC GTA San Andreas bile kasıyor geri kalanını siz düşünün.

Tam olarak hangi sebebten kastığıda önemli. Önceden Windows 7 kullanırken akıcıydı ama Windows 10'a geçince kasma başladıysa mesela AtlasOS bu sorunu düzeltebilir, çünkü hafif bir işletim sistemi paketi. Ama Windows 7 kullanırkende GTA SA kasıyorduysa pek bir şey değişmez.

İşlemcinin de bir testi olmadığı için performansını bilmiyorum ama o işlemci ve Intel HD ile Skyrim oynayan gördüm. Doğal olarak GTA SA daha eski olduğu için kasmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bir de DirectX ve VCRedist yazılımlarının eksikliği yüzünden kasıyor olması da muhtemel. Korsan indirdiyseniz setup dosyasının içinde bu yazılımlar oluyor, onları bir kurmayı deneyin. Bazen de oyunun dosyalarının içinde.

Tam olarak hangi sebebten kastığıda önemli. Önceden Windows 7 kullanırken akıcıydı ama Windows 10'a geçince kasma başladıysa mesela AtlasOS bu sorunu düzeltebilir, çünkü hafif bir işletim sistemi paketi. Ama Windows 7 kullanırkende GTA SA kasıyorduysa pek bir şey değişmez.

İşlemcinin de bir testi olmadığı için performansını bilmiyorum ama o işlemci ve Intel HD ile Skyrim oynayan gördüm. Doğal olarak GTA SA daha eski olduğu için kasmaması gerektiğini düşünüyorum.

Bir de DirectX ve VCRedist yazılımlarının eksikliği yüzünden kasıyor olması da muhtemel. Korsan indirdiyseniz setup dosyasının içinde bu yazılımlar oluyor, onları bir kurmayı deneyin. Bazen de oyunun dosyalarının içinde.

Hocam ben GTA san derken MTA diyorum yani Online olanı ve dediğiniz DirectX ve vcrredist yazılımın linkini atar mısınız size zahmet?

Hocam ben GTA san derken MTA diyorum yani Online olanı ve dediğiniz DirectX ve vcrredist yazılımın linkini atar mısınız size zahmet?
Anladım. Online kısım olduğu için büyük sunucularda doğal olarak oynanamaz hale gelir. Şahsen oynadığım zamanlar normal oyunda 90FPS alıyorsam, MTA'da 30FPS alıyordum.

VC yazılımlarının sürümleri oluyor, direk oyunun ihtiyacı olan sürümler dediğim gibi oyunun Setup dosyasında bulunur.
Oyunlar ne gerekiyorsa onu kuruyorlar:
1745615990839.png

Steam'den indirince otomatik kuruyor.

Anladım. Online kısım olduğu için büyük sunucularda doğal olarak oynanamaz hale gelir. Şahsen oynadığım zamanlar normal oyunda 90FPS alıyorsam, MTA'da 30FPS alıyordum.

Vc yazılımlarının sürümleri oluyor, direk oyunun ihtiyacı olan sürümler dediğim gibi oyunun setup dosyasında bulunur.
Eki Görüntüle 2477958

Bu C++ nerede bulabilirim? Ama benim galiba oyun sistemlerin güncel değil.

Vc yazılımlarının sürümleri oluyor, direk oyunun ihtiyacı olan sürümler dediğim gibi oyunun setup dosyasında bulunur.
Eki Görüntüle 2477958

Çünkü ben Driver Booster indirdiğimde oyun destekciler güncel değil deyip güncelle diyordu ama para istiyordu. Ben de güncelleme yapamadım. Size zahmet bunların güncel hali, linki varsa atar mısınız?

Bu C++ nerede bulabilirim? Ama benim galiba oyun sistemlerin güncel değil.
Tüm sürümlerin 64 bit'ini kurun:

Çünkü ben Driver Booster indirdiğimde oyun destekciler güncel değil deyip güncelle diyordu ama para istiyordu. Ben de güncelleme yapamadım. Size zahmet bunların güncel hali, linki varsa atar mısınız?
Driver Booster gibi uygulamaları kullanmayın. Yanlış, sorunlu yazılımlar kurabiliyor çünkü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı