Sistem kendi kendine sağ ve sol tıka basıyor

bonna

Yoctopat
Daha fazla  
Bilgisayarım kendi kendine sağtık soltık atıyor soltık atmaya calıştıgımda sağtıkla soltık aynı anda basmışım gibi oluyor.
Virüsleri kontrol ettim.
Aygıt yöneticisine baktım.
Güvenli modda açıp denedim.
Ayrıca bazen tıklamıyor sitelerde uygulamalarda.
Sağtık attığımdada aynı şekilde sağtıkla sol tıka aynı anda basmışım gibi oluyor. 2 gündür her yöntemi deniyorum, olmuyor. Şu anda mousepadden şüpheleniyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarım kendi kendine sağtık soltık atıyor soltık atmaya calıştıgımda sağtıkla soltık aynı anda basmışım gibi oluyor.
Virüsleri kontrol ettim.
Aygıt yöneticisine baktım.
Güvenli modda açıp denedim.
Ayrıca bazen tıklamıyor sitelerde uygulamalarda.
Sağtık attığımdada aynı şekilde sağtıkla sol tıka aynı anda basmışım gibi oluyor. 2 gündür her yöntemi deniyorum, olmuyor. Şu anda mousepadden şüpheleniyorum.

Farede bir sorun olmadığına eminsiniz değil mi?

Laptop padi mi? Mouse ise mouse değiştirin yada laptop padi ise mouse kullanın. Laptopun padi devredışı bırakın ( Mouse kullanmaya başladıktan sonra).

Farede bir sorun olmadığına eminsiniz değil mi?
evet farenin USBsini cıkardıgımda sorun devam ediyor

Laptop padi mi? Mouse ise mouse değiştirin ya da laptop padi ise mouse kullanın. Laptopun padi devre dışı bırakın ( Mouse kullanmaya başladıktan sonra).

Evet laptop padi, devre dışı bırak secenegine basamıyordum bende yazılımıyla birlikte kaldırdım, fareyi cıkardıgımda ise sorun devam ediyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı