Herhangi bir işaret olmadan bir bilgisayar veya dizüstü bilgisayar aniden yeniden başladığında ve ardından olay görüntüleyiciye girdiğinde kritik bir hata bulacaksınız Kernel Power 41
Bilgisayarım belli olmayan zamanlarda kendi kendine reset atıyor bu sorun yaklaşık 2 aydır var olay görüntüleyicisine girdiğimde ise kernel power 41 (63) hatasın gördüm nasıl çözeceğimi bilemiyorum
Herhangi bir işaret olmadan bir bilgisayar veya dizüstü bilgisayar aniden yeniden başladığında ve ardından olay görüntüleyiciye girdiğinde kritik bir hata bulacaksınız Kernel Power 41
Bilgisayarım belli olmayan zamanlarda kendi kendine reset atıyor bu sorun yaklaşık 2 aydır var olay görüntüleyicisine girdiğimde ise kernel power 41 (63) hatasın gördüm nasıl çözeceğimi bilemiyorum
Hocam aynı hatayı bizzat ben alıyordum sorun PSU'da çıkmıştı. Hatta aylarca öyle kullandım, ilk başlarda hiç kapanmıyordu. Sonradan da bilgisayarın açılmasına fırsat vermeden reset atacak hale geldi . Eski konularımda var zaten bakmak isterseniz ismime bastıktan sonra bul deyip konularımı aratın. Değişimden sonra sorunsuz bir şekilde kullandım. (taktığım PSU 250W ve eski olmasına rağmen )
Ama siz başka bir power ile denemeden yenisini almayın başka bir yerde deneyin mutlaka.
Hocam aynı hatayı bizzat ben alıyordum sorun PSU'da çıkmıştı. Hatta aylarca öyle kullandım, ilk başlarda hiç kapanmıyordu. Sonradan da bilgisayarın açılmasına fırsat vermeden reset atacak hale geldi . Eski konularımda var zaten bakmak isterseniz ismime bastıktan sonra bul deyip konularımı aratın. Değişimden sonra sorunsuz bir şekilde kullandım. (taktığım PSU 250W ve yine eski olmasına rağmen )
Aldığınızdan beri sorunu yaşıyorsanız yeni PSU'dan başka şüphelenecek bir şey kalmamış bence. İade hakkınız vardır umarım. Aldığınız yerle iletişime geçin.
Bu arada hard testlerde kapanmaması sorunun PSU'da olduğunu daha da kesinleştiriyor gibi. Benimkinde de rastgele kapanıyordu. Testte, oyunda, internette. Siz yine de başka bir PSU'yla denemeden yenisini almayın sonradan sorumluluk almak istemem .
Merhaba, öncelikle geçende açılmaması ile ilgili bir konu açmıştım fakat orda belirtilen çözümleri denedim. Şimdi işler değişti biraz ve; CPU ışığı yanıyor kafasına göre sönüp DRAM ışığı yanmaya başlıyor speaker ötmeye başlıyor. İşlemci BIOS güncellemesi gerektiği için dediler başta ve o zaman...