Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 16 Şubat 2020 #1 Bilgisayara yeni işlemci aldım. Taktım ve termal macununu sürdüm. Fanını taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Bilgisayara gücü veriyorum 1 dakika sonra kendini tık kapatıyor. Çözümü nedir acaba?
Bilgisayara yeni işlemci aldım. Taktım ve termal macununu sürdüm. Fanını taktım ve bilgisayarı çalıştırdım. Bilgisayara gücü veriyorum 1 dakika sonra kendini tık kapatıyor. Çözümü nedir acaba?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.578 Makaleler 5 Çözümler 35 16 Şubat 2020 #11 PSU markanız nedir? Artı 0 Eksi
KS KS Papyrus Hectopat Katılım 3 Eylül 2019 Mesajlar 373 Çözümler 1 Yer Karaaltan Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İstiyor: Bilgisayar mühendisi 16 Şubat 2020 #12 Roman Reings Fanı dedi: PSU markanız nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. İşlemci fanı işlemciye temas etmiyormuş. Bu yüzden kendini kapatiyormuş. Son düzenleme: 17 Şubat 2020 Artı 0 Eksi
Roman Reings Fanı dedi: PSU markanız nedir? Genişletmek için tıkla... Sorunu hallettim. İşlemci fanı işlemciye temas etmiyormuş. Bu yüzden kendini kapatiyormuş.