Sistem kendini resetledi ve dışarıya hava üfledi

Selman5034

Hectopat
RAM
8 gb 1333mhz
Ekran kartı
rx 550 oc 2gb
Anakart
asboard
İşlemci
i5 2400
Forza Horizon 4 oynuyordum birden kendini resetledi. Açılış ekranında da elektrikli süpürge sesi gibi ses çıktı. Dışarıya hava üfledi. Sonra hiçbir şey yokmuş gibi çalışmaya devam etti. Çok eskiden de resetlerdi ağır oyun oynarken de ilk defa böyle oldu ve sıcaklık değerleri normalde hem işlemci hem ekran kartı 65 dereceydi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana PSU kesiyor gibi geldi. FurMark ile ekran kartını test edin bakalım ne olacak. Eğer test sırasında da aynı sorunu yaparsa başka bir PSU ile denemek lazım. Başka PSU da sorunu çözmezse ekran kartı sorun çıkarmaya başlamış olabilir.

Forza Horizon 4 oynuyordum birden kendini resetledi. Açılış ekranında da elektrikli süpürge sesi gibi ses çıktı. Dışarıya hava üfledi. Sonra hiçbir şey yokmuş gibi çalışmaya devam etti. Çok eskiden de resetlerdi ağır oyun oynarken de ilk defa böyle oldu ve sıcaklık değerleri normalde hem işlemci hem ekran kartı 65 dereceydi.

Sistemin gerekli sıcaklığa ulaştığından dolayı kapatmış kendini. Buna Power da olur ekran kartı işlemcide takibini kendin yapman lazım. Dediğin oyun ciddi grafik isteyen bir oyun bana kalsa çok zorlama yoksa PC siz kalırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı