Sistem Kernel Power 41 hatasi veriyor ve ekran gidiyor

ilgar2k

Femtopat
Daha fazla  
RAM
32 GB 3200 MHZ
SSD veya HDD modeli
980 PRO SAMSUNG
Ekran kartı
4070 TI SUPER GALAX
Anakart
B-660M-K
İşlemci
i5 12400f
Selam arkadaşlar, benim durumum su sekilde:

Oyunu oynuyorum hiçbir sorun yok oyundan ciktiktan sonrasinda 5-10dk oyun acmazsam PC kapaniyor ve masa ufak bir şey sarsildiginda PC kapaniyor ve birden fanlar deli gibi calismaya basliyor.

Yani eger masayi sallarsam veya oyun acmazsam 5-10dk icinde oyundan ciktiktan sonra ekran gidiyor ve fanlar donuyor, sonrasinda PC'yi tusa basarak kapatiyor ve baslatirken yine gelmiyor tusa basili tutup kapatip tekrar actigimda oluyor.
Benim tahminimce PSU'dan kaynakli bir hata 750W Cougar vte X2 kullanıyorum ve 750W 80+ Gold MSI'ya gecmeyi dusunuyorum. Yeterli olur degil mi?

Event Viewer'dan baktigim kadariyla sunlari soyluyor;

The System has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the System stopped responding, crashed, or Lost Power unexpectedly.

Ekran kartim cok yeni 1 ay oldu olmadi. Tahminen PSU'dan kaynakli bir yardimci olup fikir verirseniz cok sevinirim

Bence de öyle başta demiştim ama sizi dinledik sıkıntı yok dediğim gibi ya 850 veya 1000 olmalı hocam sizi takibe aldım sonucunuzu bekliyorum.
Tamamdir hocam bence atx 2.0 ve 3.0 arasinda olan o donusturucu de sikinti var gibi cunku masayi sarstigimda da gittigi oluyor. 750w 4070 ti super icin fazlasiyla yeten bir psu yanlis bilmiyorsam ki +80 gold

Tamamdir hocam bence ATX 2.0 ve 3.0 arasinda olan o dönüştürücü de sıkıntı var gibi cunku masayi sarstigimda da gittigi oluyor. 750W 4070 Ti Super icin fazlasiyla yeten bir PSU yanlış bilmiyorsam ki +80 Gold.

Tamamdır hocam dönüştürüyücü kontrol edin kabloları kontrol edin masayı salladığınız zaman sıkıntı oluyormuş zaten mesajı görmemişim kusura bakmayın o sisteme yeter o PSU.

Tamamdır hocam dönüştürüyücü kontrol edin kabloları kontrol edin masayı salladığınız zaman sıkıntı oluyormuş zaten mesajı görmemişim kusura bakmayın o sisteme yeter o PSU.
Vallaha ellerinize saglik simdiden yazdiginiz destek oldugunuz icin hocam. 2 gun sonra degisip yine yazacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…