muhammetmrts
Hectopat
Merhaba arkadaşlar sistemim sürekli kitleniyor ve araştırmalarıma göre bir çözüm bulamıyorum bilen arkadaşların bana yardımcı olursa çok sevinirim hiçbir şekilde çözümünü bulamadım.
Sistem özelliklerinizi yazar mısınız?Merhaba arkadaşlar sistemim sürekli kitleniyor ve araştırmalarıma göre bir çözüm bulamıyorum bilen arkadaşların bana yardımcı olursa çok sevinirim hiçbir şekilde çözümünü bulamadım.
Kitlenmeden kastın donma mı?Merhaba arkadaşlar sistemim sürekli kitleniyor ve araştırmalarıma göre bir çözüm bulamıyorum bilen arkadaşların bana yardımcı olursa çok sevinirim hiçbir şekilde çözümünü bulamadım.
İşlemci: AMD FX8350.
Anakart: MS7693 G46.
Ekran kartı: MSI RX 470.
Samsung Evo 120 ssd - toshiba 1tb hardiskDepolama birimi nedir? Markasıyla beraber yazın lütfen.
Sıcaklık değerleri normalKilitlenmeden kastın birden kilitleniyor diye bir ekran çıkıp kapanıyorsa büyük ihtimalle aşırı sıcaklıktan dolayıdır.
Termal macununuzu yenileyin, sisteminizi temizleyin ve sıcaklık durumuna tekrar bakın.
Sıcaklık değerleri normalKilitlenmeden kastın birden kilitleniyor diye bir ekran çıkıp kapanıyorsa büyük ihtimalle aşırı sıcaklıktan dolayıdır.
Termal macununuzu yenileyin, sisteminizi temizleyin ve sıcaklık durumuna tekrar bakın.
Sistemim ssd kuruluSistem neye kurulu? HDD mi SSD mi? Ayrıca markası nedir?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.