Shurhymeshime Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #1 Bilgisayarım bazen klavyemi ve faremi görmüyor ışıkları yanıyor ama algılamıyor. Bazen ise faremin ışıklarının yarısı yanıyor. (altındaki kırmızı ışık yanmıyor.) Bunun sebebi nedir nasıl çözerim?
Bilgisayarım bazen klavyemi ve faremi görmüyor ışıkları yanıyor ama algılamıyor. Bazen ise faremin ışıklarının yarısı yanıyor. (altındaki kırmızı ışık yanmıyor.) Bunun sebebi nedir nasıl çözerim?
Çözüm gurkanzip 22 Mart 2021 Shurhymeshime dedi: Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ama bilmiyosanız bir başkasına da yaptırabilirsiniz.
Shurhymeshime dedi: Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ama bilmiyosanız bir başkasına da yaptırabilirsiniz.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 21 Mart 2021 #2 Bilgisayarının anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim. Artı 0 Eksi
KS KS Shurhymeshime Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #3 gurkanzip dedi: Bilgisayarının anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Asus h61m-d Artı 0 Eksi
gurkanzip dedi: Bilgisayarının anakart modelini söylersen yardımcı olabilirim. Genişletmek için tıkla... Asus h61m-d
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 21 Mart 2021 #4 Başka bir mouse veya klavye ile denedin mi? Artı 0 Eksi
poorfredo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Eylül 2020 Mesajlar 2.667 Makaleler 1 Çözümler 12 21 Mart 2021 #5 Başka cihazlarla birlikte kullandığınız portları denediniz mi? Artı 0 Eksi
KS KS Shurhymeshime Centipat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mart 2021 #6 gurkanzip dedi: Başka bir mouse veya klavye ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim. Artı 0 Eksi
gurkanzip dedi: Başka bir mouse veya klavye ile denedin mi? Genişletmek için tıkla... Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim.
gurkanzip Hectopat Katılım 23 Mayıs 2020 Mesajlar 449 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci (Yazılım Okumak İstiyorum) 22 Mart 2021 #7 Shurhymeshime dedi: Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ama bilmiyosanız bir başkasına da yaptırabilirsiniz. Artı 0 Eksi Çözüm
Shurhymeshime dedi: Evet 4 farklı fare ile denedim hepsi ile aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Tüm girişleri de denedim. Genişletmek için tıkla... BIOS sıfırlamayı deneyin. Ama bilmiyosanız bir başkasına da yaptırabilirsiniz.