Arkadaşlar kablolarda herhangi bir şey yokken klavye mouse çık gir yapıyor ve Windows aygıt girişi sesi geliyor. Hiçbir şekilde bilgisayarı ellemediğim halde bile böyle oluyor. Sürekli değil yarım saat veya saatte bir kere oluyor. Fazla bir sıkıntı değil fakat FPS oyunlarında olunca can sıkıyor.
Hocam, BIOS güncellemesi en son ne zaman yaptınız? Genelde BIOS güncellemeleri benzer sorunları tamamen ortadan kaldırabilyor. Bunun dışında anakart arızalarında da benzer şeyler olabiliyordu sanırım. Benim anakartımda da bir sıkıntı oluştu son zamanlarda. Harici Sata diskleri veya M2'yi kafasına göre çıkarıp takıyordu. Anakartı değiştirdim ve kurtuldum sorundan.
Arkadaşlar kablolarda herhangi bir şey yokken klavye mouse çık gir yapıyor ve Windows aygıt girişi sesi geliyor. Hiçbir şekilde bilgisayarı ellemediğim halde bile böyle oluyor. Sürekli değil yarım saat veya saatte bir kere oluyor. Fazla bir sıkıntı değil fakat FPS oyunlarında olunca can sıkıyor.
CMD'i yi yönetici olarak açıp "SFC /scannow" yaz tırnak işareti olmadan taramanın bitmesini bekle. Bilgisayarı yeniden başlat. Sorunun devam ederse anakartın sitesinden chipset sürücüsünü kur.