Sistem klavye ve fareyi görmüyor

tami ancelo

Centipat
Daha fazla  
RAM
12GB 1333MHZ
Ekran kartı
Rx580
Anakart
Asus p8h61m lx
İşlemci
Intel i5 3550s
Arkadaşlar kablolarda herhangi bir şey yokken klavye mouse çık gir yapıyor ve Windows aygıt girişi sesi geliyor. Hiçbir şekilde bilgisayarı ellemediğim halde bile böyle oluyor. Sürekli değil yarım saat veya saatte bir kere oluyor. Fazla bir sıkıntı değil fakat FPS oyunlarında olunca can sıkıyor.

Hocam, BIOS güncellemesi en son ne zaman yaptınız? Genelde BIOS güncellemeleri benzer sorunları tamamen ortadan kaldırabilyor. Bunun dışında anakart arızalarında da benzer şeyler olabiliyordu sanırım. Benim anakartımda da bir sıkıntı oluştu son zamanlarda. Harici Sata diskleri veya M2'yi kafasına göre çıkarıp takıyordu. Anakartı değiştirdim ve kurtuldum sorundan.

Arkadaşlar kablolarda herhangi bir şey yokken klavye mouse çık gir yapıyor ve Windows aygıt girişi sesi geliyor. Hiçbir şekilde bilgisayarı ellemediğim halde bile böyle oluyor. Sürekli değil yarım saat veya saatte bir kere oluyor. Fazla bir sıkıntı değil fakat FPS oyunlarında olunca can sıkıyor.
Driverlar ve BIOS güncel mi? Bir de USB portlarını kontrol edebilir misin?

CMD'i yi yönetici olarak açıp "SFC /scannow" yaz tırnak işareti olmadan taramanın bitmesini bekle. Bilgisayarı yeniden başlat. Sorunun devam ederse anakartın sitesinden chipset sürücüsünü kur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı